نوشته شده توسط : ن وک

اگر یک سیلی دباغ را رهنورد خورده بود ادعای رهبری می‌کرد!

اگر یکی از توگوشی‌هایی که این زن خورده بود، را امثال زهرا رهنورد خورده بودند، تا الان ادعای راهبری انقلاب را می کردند. ادعا می‌کردند با استقامت‌ترین زن تمام اعصار تاریخ بشریت هستند.الحمدلله که یک قطره خون از دماغ اینها نریخت.

به گزارش جهان به نقل از فارس، مجید معلم در دل نوشته‌ای یادآور شد: سوزن های ته گرد را زیر انگشتانش نهادند، چشمان زن بسته بود، جائی را نمی‌دید، ناگهان دستانش را به دیوار کوبیدند، سوزن‌ها از زیر ناخن‌ها تا ته فرو رفتند، درد استخوانهای زن را می‌سوزاند، اما لب از لب نمی‌گشود.

خاموش کردن ته سیگار روی بدن زنها از دوران جنگ ویتنام مد شده بود، آمریکائی‌ها کشف کرده بودند زنان "ویت کنگ "تنها با این شیوه لب به سخن باز می‌کنند، ساواکی‌ها زن را روی تخت خواباندند، پس از فحش‌های تکان دهنده و سرگیجه آور حالا سیگارهای خود را روی بدن او خاموش می‌کردند، بی فایده بود. گویی ساواکی ها باید به دنبال راه دیگری می بودند.

زن دیگر جای سالمی برای شکنجه شدن نداشت دخترانش را آوردند، حالا نوبت آنها بود،راضیه و رضوان۱۳-۱۴ساله بودند، آنقدر آنها را زدند و کوفتند و سوختند که زن دعا می‌کرد دخترکانش زودتر بمیرند، تا اینقدر زجر نکشند، زن اما مگر حرف می‌زد، هرگز.

آن زن مرضیه حدیدچی(دباغ) بود...

حدیدچی خیلی بزرگتر از آن است که چون بنده‌ای در وصفش بکوشد.

اگر یکی از توگوشی‌هایی که این زن خورده بود، را امثال زهرا رهنورد خورده بودند، تا الان ادعای راهبری انقلاب را می کردند. ادعا می‌کردند با استقامت‌ترین زن تمام اعصار تاریخ بشریت هستند.الحمدلله که یک قطره خون از دماغ اینها نریخت.

مرضیه حدیدچی بر اثر عارضه ریوی در بیمارستان خاتم الانبیای(ص) تهران بستری شدی خوب که چه؟ شد که شد.
حالا اگر الناز شاکر دوست بستری می‌شد، یک چیزی، کل سینمای ایران می‌خوابید. شونصدتا نشریه زرد آه و ناله سر می‌دادند.اصلا چرا خودمان را گول بزنیم، همین صدا و سیما یک بساطی راه می انداخت.

ساواک برای آنکه مقاومت این زن را بشکند، آخر کار رفتند دخترانش را آوردند و جلوی چشم مادرشان شروع به دردناکترین شکنجه‌ها بر روی آنها کردند، همه می‌دانیم شکنجه فرزند جلو چشم مادر چقدر وحشتناک است ،اما این کوه صبر لب از لب باز نمی‌کرد(آخر الگویی چون زینب(س) داشت).

کروبی که گوئی دچار بیماری "همه کس به خود تجاوز بینی "شده است، بچه اش توی درگیری‌ها یک کشیده خورد، از همین یک کشیده یک پیراهن عثمانی علیه انقلاب درست کرد که "فارین پالیسی " آخر او را به عنوان یکی از اندیشمندان بزرگ سال انتخاب کرد، انصافا کسی که از یک توگوشی بتواند این‌همه جار و جنجال راه بیندازد، دانشمند است ، حضرت عباسی اندیشمند است.

حدید چی زمانی که مسئول سپاه غرب کشور بود، از افتخاراتش همین بس که به اندازه موهای سر اعظم طالقانی منافق و ضد انقلاب به درک واصل کرده است، اما هیچ‌وقت ادعای ریاست جمهوری نکرده است.

اگر شیرین عبادی به فرض محال یکی از شلاقهایی که حدید چی خورده است، را خورده بود الان با "بان کی مون " سر ریاست سازمان ملل متحد دعوا داشت.

حدیدچی نه باند و دفتر و دستکی دارد، نه صاحب ملک و املاک و باغ و ویلائیست، نه بچه هایش در انگلیس هستند که غصه شان را بخورد نه حتی ادعا دارد، یک آلبوم با امام عکس دارد، نه ادعا دارد روشنفکرترین زن ایران است، حدیدچی فقط یک چیز دارد، عفونت پاهایش که بر اثر کشیده شدن ناخن هایش در زمان شاه (معدوم) هنوز رنجش می‌دهند.همین

من مانده‌ام مسئول برگزیدن چهره‌های ماندگار کیست؟ می‌ترسم آخرش احمد پور مخبر چهره ماندگار شناخته شود، مرضیه حدیدچی نشود.نشد هم نشد، اشکالی ندارد، مرضیه حدید چی همین که یکی از چهره های ماندگار پیش حضرت امام است، برایش کافیست.

اتفاقا الان که فکر می‌کنم، می‌بینم اگر چهره ماندگار نشود، خیلی بهتر است، چون آنوقت مسئولین خیال می‌کنن دینشان را ادا کرده‌اند نسبت به این زینب انقلاب.

خلاصه اینکه حدید چی بستری شده است توی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص). اگر پزشکان خاتم الانبیاء از پس درمانش بر نیامدند، خود خاتم الانبیاء(ص) در بهشت بر داغ‌های کهنه شده دلش مرهم خواهد نهاد...

 


 



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

 

 

نمی دانم چگونه این سی دی به بیرون راه پیدا کرده، به شبکه قاچاق رسیده و با این سرعت توانسته اند برای آن جلد بسازند و حتی امضای من در قهوه تلخ را پشت آن چاپ کنند!

مهران مدیری نامه ای را در فضای مجازی منتشر کرده است و در آن قید کرده قاچاق سی دی «ماهواره» و پخش غیر مجاز آن را از طریق قانونی پیگیری خواهد کرد. متن این نامه بدین شرح است.




0000564.png


 

نامه مهران مدیری به مردم درباره سی دی ماهواره



:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

انتقاد تند نجفی از صدا و سیما

عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران گفت: صداوسيماي جمهوري اسلامي را بي.‌بي.سي وصداي آمريكا نمي‌دانيم ولي صداوسيما همان روش‌هاي اين رسانه‌هاي بيگانه را بكار مي‌برد.

به گزارش خبرنگار ايلنا، محمدعلي نجفي در جلسه امروز شوراي شهر تهران با انتقاد شديد از روش برخورد صداوسيما با برخي ازاعضاي شوراي شهر تهران در جريان مصوبه هفته گذشته شورا مبني بر نامگذاري معبر يا ميداني به نام بصيرت به مناسبت سالروز 9 دي تاكيد كرد: از آنجايي كه صداوسيما زير نظر مقام معظم رهبري اداره مي‌شود در اين زمينه حرف داريم. چون اين نهاد زير نظر مقام معظم رهبري است دلمان مي‌سوزد و ناراحت مي‌شويم به خصوص اينكه يك كاري كه شائبه اقدام سياسي و جناحي دارد، در صداوسيما مطرح شده است.

نجفي با اشاره به اينكه هفته گذشته در اخبار صداوسيما اعلام شده كه وي به طرح نامگذاري معبري به نام بصيرت راي نداده است گفت: در جلسه حضور نداشتم كه بخواهم به اين طرح راي بدهم.

او افزود: قبل از راي گيري آقاي كاشاني از من سوال كردند كه آيا به چنين طرحي راي مي‌دهم من اعلام كردم كه مخالفتي ندارم اما با روند ارائه چنين طرحي مخالف هستم چرا كه نامگذاري يك معبر يا ميدان داراي روند خاصي است.

عضو كميسيون برنامه بودجه شوراي شهر تهران تاكيد كرد: من مخالف يك طرح دو فوريتي خارج از روال بوده ام ولي در جلسه هنگام راي حضورنداشتم.

نجفي گفت: ‌با اين وجود صداوسيما در خبر هفته گذشته خود به اشتباه از من به‌عنوان يكي از كساني كه به اين طرح راي ندادند نام برد و به جاي درست كردن اشتباه خود، روز يكشنبه خبرنگارصداوسيما به صورت اتفاقي با من برخورد كرده و از من پرسيد اگردر جلسه بوديد به اين طرح راي مي‌داديد؟!

او يادآور شد: اين روشي كه خبرنگاري بدون تعيين وقت قبلي با دوربين سوالي را بپرسد روشي خلاف اخلاق است اما خارج از اين موضوع نخواستم جواب سربالا بدهم و نظرم رابه صداوسيما گفتم. با اين وجود صداوسيما اين صحبت بنده را پخش نكرد و بااين موضوع دقيقا شائبه برخورد سياسي صداوسيما را مطرح مي‌كند.

او خطاب به كاشاني گفت: آقاي كاشاني، ما صداوسيما را بي‌بي سي و صداي آمريكا نمي‌دانيم ولي روش‌هايي كه صداوسيما از آن استفاده مي‌كند مانند روش‌هاي اين رسانه بيگانه است.
عضو كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران ادامه داد: صداوسيما زير نظر مقام معظم رهبري اداره مي‌شود و اين موضوع ما را رنج مي‌دهد كه با اين وجود، اين رسانه به اين شكل رفتار مي‌كند.

به گزارش خبرنگار ايلنا هفته گذشته طرح دوفوريتي از سوي شوراي شهر تهران به تصويب رسيد كه براساس آن شهرداري ملزم به نامگذاري ميدان يا معبري به نام بصيرت به مناسبت سالروز 9 دي ماه شد.

صداوسيما هفته گذشته دراقدامي اين خبر را منتشر كرده ولي در آن به اشتباه ازاعضايي كه در جلسه حضور نداشته يا راي داده بودند، به‌عنوان كساني كه با اين طرح مخالف بودند نام برد.اين اقدام صداوسيما سبب اعتراض تعدادي از اعضاي شوراي شهر تهران شد.



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

بي‌نظير بوتو: آيت‌الله خامنه‌اي براي موفقيتم دعا كند

بي‌نظير بوتو گفت: من براي آيت الله خامنه‌اي قداست قائل هستم و از ايشان خواسته‌ام براي موفقيت من دعا كند و براي من قابل تحمل نيست كه ايشان از حكومت من ناراحت باشند.

به گزارش مركز اسناد نوشت: بي‌نظير بوتو در دوران نخست‌وزيري‌اش 2 بار به ايران سفر كرد كه يك نوبت آن، ديدار رسمي به دعوت آقاي‌ هاشمي رفسنجاني، رئيس‌جمهور وقت بود. به ياد دارم بي‌نظير بوتو هنگام پياده شدن از هواپيما در فرودگاه مهرآباد تهران، چادري مشكي بر دوش خود انداخته بود و روسري سفت و محكم سفيد رنگي هم به سر داشت و آقاي ‌هاشمي به شوخي به او گفت، چقدر خودتان را پيچانده‌ايد(1)

در جريان اين سفر وقتي خانم بي‌نظير بوتو خدمت رهبر معظم انقلاب آيت‌الله‌العظمي خامنه‌اي مي‌رسد، بيت معظم‌له نسبت به حجاب ايشان ايراد گرفته‌اند و حتي چادري برايشان پيدا كرده‌اند كه ايشان چادر به سر خدمت آقا رسيده‌است.

حجت‌الاسلام والمسلمين موسوي كاشاني از اعضاي بيت رهبري مي‌گويد: آقا از همان اول در مقام نصيحت برآمدند و فرمودند: دخترم، تو فرزند اسلام هستي، تو فرزند اميرالمؤمنيني، تو فرزند اهل بيتي، تو فرزند قرآني، تو مسلماني، تو شيعه هستي.

همين طور آقا ادامه دادند و كاري كردند كه خانم بي‌نظير بوتو شروع به گريه و زاري كرد و در حالي كه گريه مي‌كرد، مي‌گفت: يك خواهش دارم و آن اينكه روز قيامت مرا شفاعت كنيد. آقا بلافاصله فرمودند: "شفاعت مخصوص محمد و آل محمد است. بهترين شفاعت در اين دنيا اين است كه شما مشي و مرامتان را با اهل بيت عليهم السلام هماهنگ كنيد. خودتان كه مسلمانيد، دست برنداريد و از لباس دين خارج نشويد. "

اما نكته جالب‌تر اينكه بعد از اين سفر، بعدها معاون وزير خارجه در نقش فرستاده ويژه رئيس‌جمهور (هاشمي رفسنجاني) به ملاقات بي‌نظير بوتو در پاكستان مي‌رود. معاون وزير خارجه در اين ديدار از كتاب بوتو "دختري از شرق" در مقام تمجيد بر مي‌آيد و مي‌گويد: من در هواپيما كتاب شما "دختري از شرق " را مطالعه كردم و احساسات شما به ويژه آنجا كه نوشته‌ايد با مادرتان در مجلس عزاداري حضرت اباعبدالله الحسين(ع) شركت مي‌كرديد و مي‌گريستيد تحسين مي‌كنم،اين بسيار ارزشمند است. تاريخ مبارزات پدرتان و خودتان نيز براي من بسيار جالب بود.
كه در بي‌نظير بوتو در جواب مي‌گويد آيا مي‌دانيد همسر من هم شيعه است؟

معاون وقت آسيا و اقيانوسيه وزارت خارجه نيز مي گويد: بله، مي‌دانم و در تهران با ايشان در اين زمينه نيز صحبت داشتم. شما نظر نظام جمهوري اسلامي را درباره خودتان حتما در ملاقات با حضرت آيت‌الله‌خامنه‌اي احساس كرديد. ما شما را به خودمان بسيار نزديك احساس مي‌كنيم. بطور طبيعي انتظار ما از شخص شما و حكومت شما بيش از ديگران است. ما حتي در كشوري مانند هند هيچگاه نشنيده‌ايم به مقدسات جمهوري اسلامي توهيني كنند. متأسفانه در پاكستان به جمهوري اسلامي ايران و حضرت امام (ره) توهين مي‌شود و شيعه را كافر مي‌خوانند و حتي پرچم ايران را اتش مي‌زنن. اين به هيچ وجه براي ما قابل تحمل نيست و من خصوصي به شما مي‌گويم كه حضرت آيت‌الله خامنه‌اي و رفسنجاني و ولايتي از اين موضوع ناخشنودند.

ما اجازه نمي‌دهيم در خاك ايران به پاكستان توهين شود. اين را مي‌دانيم كه دولت از سپاه صحابه حمايت نمي‌كند ولي در هر صورت آنها در حاكميت شما اين كار را انجام مي‌دهند. من مأموريت دارم كه از شما بخواهم هر طور كه مي‌دانيد جلو اين مسائل را بگيريد. سر وزير ايالت پنجاب كه از حزب شماست با سپاه صحابه ارتباط نزديك دارد و برخورد وي با شيعيان برخورد غير اصولي است.

البته نمي‌خواهيم در مسائل داخلي شما دخالت كنيم ولي شما اين حق را بدهيد كه با رابطه ويژه‌اي كه با شما داريم اينگونه مسائل را صريح و دوستانه مطرح كنيم. من در جلوي ديگران با خود شما اين مسائل را مطرح نكردم تا رعايت همه مسائل شده باشد.

بي‌نظير بوتو كه گويي از اين نوع صراحت شگفت زده شده در پاسخ به نماينده ويژه رئيس‌جمهور مي‌گويد:

"من از شما تشكر مي‌كنم كه اينگونه صريح مسائل را مطرح نموديد. من براي آيت‌الله‌ خامنه‌اي قداست قائل هستم و از ايشان خواسته‌ام براي موفقيت من دعا كند و براي من قابل تحمل نيست كه ايشان از حكومت من ناراحت باشند.

من هر كاري كه در اختيارات قانوني‌ام باشد براي حل اين مشكل انجام خواهم داد. سروزير پنجاب از حزب مردم نيست ولي از حزب مسلم ليگ جونجو است كه موتلف حزب مردم است، با وجود اين من تذكر جدي به وي خواهم داد. "

كشور پاكستان در سال‌هاي 1371و 1372 از زبان جواد منصوري سفير ج.ا.ا در سال 1372

اولاً جريان وهابيت توسط غرب بشدت مورد حمايت مي‌باشد بنابراين وهابيت تنها يك جريان مذهبي ساده نيست، بلكه يك جرياني است كه براي مقابله با اسلام در تمام جهت آن ايجاد شده است. نكته بعدي آنكه جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه و يا در كل در زمينه‌هاي فرهنگي برنامه مشخص و مدوني براي خارج از كشور نداشت. ضمن اين‌كه بر اساس ديدگاه بعضي از غربيها پاكستان و افغانستان از جمله كشورهايي هستند كه براي ايجاد يك انقلاب اسلامي بسيار مستعد هستند به همين دليل امريكا و انگليس و عربستان و كشورهاي ديگر خيلي اجازه حضور ايران در پاكستان به عنوان يك عامل تعيين‌كننده در تصميم‌گيري‌ها را نمي‌دهند.

ايران مانند عربستان نتوانسته در پاكستان و افغانستان براي پيشبرد اهدافش سرمايه‌گذاري كند.

با توجه به ثروت فوق‌العاده عربستان امكان رقابت از لحاظ مالي كه وجود نداشت، اما متأسفانه از لحاظ مديريتي هم ضعيف كار كرديم.

آن چيز كه در پاكستان مي‌گذرد به دولت و مردم آن مربوط نمي‌شود بلكه دقيقاً از خارج مديريت مي‌شود و با توجه به اهدافي كه پشت اين قضايا است. اين روند به توسعه تروريزم عليه ايران در منطقه منجر خواهد شد به طور مثال ما در اوايل انقلاب بسياري از نيروهايمان اعم از مهندسين و سپاهيان و ديگر افراد ايراني حاضر در پاكستان به دست همين گروهك‌ها به شهادت رسيده‌اند يا تهديد شده‌اند. به كنسولگري و خانه فرهنگ ما حمله شد و حتي تعدادي از شيعيان را هم فقط به خاطر علاقه‌مندي به ايران به شهادت رساندند.

در پاكستان قدرت واقعي در اختيار ارتش اين كشور است و دولت پاكستان در مقابل دستگاه اطلاعاتي امريكا توان ندارد و اينكه دولت پاكستان به صراحت به ما گفته بود كه ما به دليل وابستگي و منافعي كه نسبت به امريكا و عربستان داريم، نمي‌توانيم در مقابل مواضع آنها ايستادگي كنيم و موضع مخالف بگيريم. حتي در يك مورد يكي از علماي سرشناس و برجسته پاكستان در سخنراني خود بشدت عليه ايران و تشيع صحبت كرده بود و وقتي با او به صورت خصوصي صحبت كردم و علت را جويا شدم، گفت كه دل ما با ايران است اما زبان‌مان با عربستان است به دليل اين كه پول ما از عربستان مي‌آيد!



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

آيت‌الله‌جنتي:پررويي‌برخي‌خواص بي‌بصيرت حد ندارد

دبير شوراي نگهبان با بيان اينكه هنوز خواص بي‌بصيرت طمع بازگشت به صحنه را دارند، تصريح‌كرد: پررويي برخي خواص حد و حصري ندارد چراكه برخلاف نظام و ولايت‌فقيه با دشمنان و بيگانگان همكاري كرده‌اند از اين رو مردم آنها را نمي‌پذيرند مگر اينكه توبه قوي و عملي داشته باشند.

 آيت‌الله احمد جنتي دبير شوراي نگهبان در همايش سراسري مسئولان ستادهاي دهه فجر انقلاب اسلامي كه در حوزه هنري در حال برگزاري است، با اشاره به سالگرد حماسه 9 دي، اظهارداشت: مردم در اين روز در صحنه حاضر شده و پاسخ ياوه‌گويي‌ها و فعاليت‌هاي تخريبي فتنه‌گران را دادند.

وي افزود: حركت مردم در حماسه 9 دي و راهپيمايي 22 بهمن بسيار باعظمت و سرنوشت‌ساز بود و نقشه‌هايي كه دشمنان در خارج و داخل كشور براي براندازي نظام، سقوط حكومت اسلامي و برقراري حكومت غيراسلامي كرده را به هم ريخت.

رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي تصريح كرد: اگر در همه دنيا تلخي‌ و شيريني‌هايي وجود دارد همه با حكمت الهي است؛ اگر در فلسطين مردم در سختي قرار دارند حتماً حكمتي در كار خداوند است.

وي در ادامه اظهار داشت: به ثمر رسيدن انقلاب امري عادي نبود؛ چراكه با وجود ضعف‌ها و كمبودها هيچ‌كس باور نمي‌كرد اين انقلاب به ثمر برسد اما به لطف خداوند اين انقلاب پيروز شد.

دبير شوراي نگهبان تصريح‌كرد: با الهام‌هاي الهي، امام رضوان‌‌الله عليه حركت خود را آغاز كردند و اجابت و دعوت از طرف مردم نيز خدايي بود.

وي با اشاره به شرايط دوران رژيم پهلوي كه اهل علم در آن منزوي شده بودند، اظهارداشت: همين مردم اجابت دعوت كرده و هر جا گره‌اي هم بود باز شد تا اين انقلاب به پيروزي رسيد.

آيت‌الله جنتي خاطر‌نشان‌كرد: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز مشكلاتي همچون جنگ، مخالفت‌ها و تحريم‌ها شروع شد كه به لطف الهي يكي پس از ديگري دشمني‌ها و تهاجمات به نفع ما تمام شد.

آيت‌الله جنتي با اشاره به بركات جنگ تحميلي، گفت: در اين جنگ نيروهاي مسلح با چگونگي كار تسليحاتي آشنا شده و وابستگي خود را به بيگانگان قطع كردند و اكنون به جايي رسيده‌اند كه دنيا از موشك‌هايشان مي‌ترسد.

وي گفت: در نتيجه تحريم‌هاي دشمنان پيشرفت‌ حاصل شد كه در ابعاد گوناگون سياسي، اقتصادي و ساير موارد صورت گرفت؛ مقدمات پايه‌گذاري حكومت مقتدرانه الهي در حال انجام بوده و اين مقدمه‌اي براي ظهور حضرت حجت است.

دبير شوراي نگهبان با اشاره به فتنه 88، گفت: به صورت باور نكردني عده‌اي در داخل كشور در مقابل نظام ايستاده‌اند و برخي كه سوابقي داشته‌ يا نداشتند يك مرتبه مثل عقده‌هايي كه تركيده باشد با نقشه‌هايي از قبل تنظيم شده در خارج و داخل كشور انتخابات را بهانه كرده و به خيابان‌ها ريختند.

وي افزود: در اين فتنه همه تشكيلات ضدانقلاب شركت داشته و با پشتيباني‌هاي بيگانگان و سكوت و همراهي كساني در داخل كه از آنها انتظار نمي‌رفت به وجود آمد.

آيت‌الله جنتي با اشاره به خواص بي‌بصيرت گفت: بعضي‌ها مي‌فهميدند و به اين وضعيت تن داده بودند؛ از اين رو ناكثين بدون استثنا در اين جرم‌ها شريك هستند و اگر در اين دنيا مجازات نشوند در آخرت مجازات خواهند شد مگر آنكه توبه كنند.

وي با بيان اينكه در فتنه 88 اغتشاشات خياباني براي اولين بار در كشور صورت گرفت، گفت: تلاش اغتشاشگران اين بود كه در جمهوري اسلامي انتخابات را باطل كنند چراكه انتخابات رياست‌جمهوري سال گذشته بالاترين آراي دوره حكومت اسلامي بود؛ در داخل و خارج از كشور برخي اين را مطرح مي‌كردند كه روي مردم اگر گلوله ببنديد آنها بدتر مي‌شوند از اين رو همه مقدمات درست شد تا اينكه 9 دي بوجود آمد.

دبير شوراي نگهبان اضافه‌كرد: صاحبان انقلاب خود از انقلاب دفاع كردند و مردم به گونه‌اي باورنكردني به صحنه آمدند و در واقع خداوند آنها را وارد صحنه كرد.

وي افزود: خداوند اجازه نمي‌دهد خون كساني كه در راه انقلاب ريخته شده پايمال شود و سرنوشت بسيجي‌ها به دست آنها بيفتد؛ از اين رو تمام رشته‌هاي آنها پنبه شد و در 22 بهمن حضور مردم از هر سالي بيشتر بود.

ْآيت‌الله جنتي گفت: با حماسه 9 دي و 22 بهمن شعله‌ها فروكش كرد، آرامش برقرار شد و مومنين و دلسوزان آرامش فردي پيدا كردند.

وي با اشاره به نقش رهبري در جريان فتنه 88، اظهار داشت: نقش رهبري الهي بود و مديريت،‌ شهامت و شجاعت در سخنراني‌ها و پيام‌هاي ايشان بحران را مهار كرد.

دبير شوراي نگهبان همچنين از نقش صدا و سيما در خنثي‌سازي فتنه 88 تشكر كرد و گفت: صداوسيما در تقدير از مردم، به صحنه كشيدن و توجيه آنها نقشي تعيين كننده و منحصر به فرد داشت.

آيت‌الله جنتي ادامه داد: كسي كه در صبح 22 بهمن راهپيمايي مي‌كند بايد قصد قرب كرده و بداند صحنه‌اي براي آخرتش ثبت مي‌شود كه بايد روي اين موضوع خطيبان نمازجمعه و صداوسيما كار كنند و شعارها نيز بايد در اين مسير باشد و نقشه‌ها و توطئه‌هاي دشمن برملا و همه دستگاه‌ها بدانند دشمنان داخلي و خارجي بيكار ننشسته‌اند.

وي با تاكيد بر اينكه مردم بايد خواص بي‌بصيرت را بشناسند، گفت: ممكن است روزي اين خواص از سوابق زندان و پست خود سوءاستفاده كنند؛ علي‌رغم وجود سوابق همه خواص بي‌بصيرت خود خط بطلان به كارهايشان كشيدند.

دبير شوراي نگهبان با بيان اينكه هنوز خواص بي‌بصيرت طمع بازگشتن به صحنه را دارند، تصريح‌كرد: پررويي برخي خواص حد و حصري ندارد چراكه برخلاف نظام و ولايت‌فقيه با دشمنان و بيگانگان همكاري كرده‌اند از اين رو مردم آنها را نمي‌پذيرند مگر اينكه توبه قوي و عملي داشته باشند؛ اگر زبان‌شان بسته است و حرف نمي‌زنند در عمل نشان دهند كه برگشته‌اند و تنها در اين صورت است كه مردم و خدا توبه آنها را قبول مي‌كنند، در غير اين صورت مردم نبايد فريب آنها را بخورند.

وي خاطر‌نشان‌كرد: مردم بصيرت يافته‌ و از خواص پيش افتاده‌اند هر چند معمولا مردم پيرو خواص‌ هستند؛ تعدادي از خواص منحرف شده‌ و مردم ار آنها پيشي گرفته و صحنه‌گردان شده‌اند كه بايد از اين مردم تشكر كرد.

آيت‌الله جنتي در پايان با بيان اينكه مردم راه خود را از مخالفان بشناسند ابراز اميدواري كرد كه حمايت الهي براي هميشه برقرار باشد.



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

نگرانی از مصرف الكل در تهران
معاون پزشكي و آزمايشگاهي سازمان پزشكي قانوني كشور با اشاره به اينكه در بسياري از استان ها هيچ مورد مرگ ناشي از مسموميت الكل گزارش نشده است، افزود: در شش ماهه اول امسال استان تهران با 33 مورد مرگ ناشي از مصرف الكل بيشترين رقم را در اين زمينه به خود اختصاص داده است.

به گزارش  آتي نيوز،"عبدالرزاق برزگر" گفت: در شش ماهه اول امسال 74 نفر بر اثر مسموميت ناشي از مصرف الكل جان خود را از دست دادند كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 3 / 23 درصد افزايش يافته است.

وي گفت: از مجموع فوت شدگان ناشي از مسموميت الكل در شش ماهه اول امسال، 70 نفر مرد و چهار نفر زن بودند.

معاون پزشكي و آزمايشگاهي سازمان پزشكي قانوني خاطرنشان كرد: در نيمه نخست امسال بيشترين آمار مسموميت مربوط به ماه هاي فروردين و مرداد و كمترين آن در تير ماه ثبت شده است.



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

نظر علم‌الهدي درباره شروط خاتمی
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، گفت: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدي، امام جمعه مشهد مقدس در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به پيش‌شرط‌ هاي خاتمي براي حضور در صحنه سياسي كشور، اظهارداشت: افرادي كه در جريان فتنه فعال بودند بايد بپذيرند كه از نظر مردم داراي اتهام هستند.

وي بر همين اساس يك بخش از اتهام فتنه‌گران را قضايي دانست كه دستگاه قضا طبق مصالح خود به آن عمل مي‌كند، تصريح‌كرد: بخش ديگر اتهام، مردمي است كه مردم از آن نمي‌گذرند و نسبت به اين مسئله گذشت ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه پيش‌شرط بايد از سوي مردم باشد نه سران فتنه، يادآورشد: آنها مي‌خواهند در بين مردمي حضور يابند كه به آنها ظلم شده و مقدسات آنها مورد اهانت قرار گرفته و آراء آنها به باطل گرفته شده است و اينها مسائلي نيست كه بتوان خيلي ساده از آنها گذشت.

وي با طرح اين سؤال كه آيا فردي كه از مردم جدا شده‌ براي بازگشت به دامان ملت مي‌تواند پيش‌شرط داشته باشد، گفت: معناي اينكه خاتمي مي‌خواهد به عرصه سياست بازگردد اين است كه وي از مردم جداشده و فاصله گرفته ‌است.

آيت‌الله علم‌الهدي با تأكيد بر اينكه مقدسات ديني مردم براي آنها از جانشان هم ارزشمندتر است، اظهارداشت: دين و مقدسات ديني مردم در فتنه ۸۸ مورد اهانت قرار گرفته شد و به همين دليل اين مردم هستند كه بايد براي بازگشت خاتمي پيش‌شرط داشته باشند.

وي در عين حال ورود به عرصه سياسي را ورود به دامان ملت و جامعه دانست و تصريح‌كرد: بايد خاتمي اول ببيند كه مردم وي را مي‌پذيرند يا خير سپس شرط‌گذاري كند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، ادامه داد: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

وي در خصوص شرط ديگر خاتمي مبني بر آزادي زندانيان سياسي نيز، اظهارداشت: زندانيان سياسي يا مجرم هستند و يا نيستند؛ مجرم نبودن آنها را مرجع تشخيص كه دادگاه است مشخص كرده و افراد نمي‌توانند مجرم بودن يا نبودن فردي را مشخص كنند.

آيت‌الله علم‌الهدي بر همين اساس آزادي سياسي مد نظر خاتمي را به اين معنا دانست كه اگر وي مي‌خواهد به ميان ملت بازگردد بايد مجرمان آزاد شوند و هيچ كس با جنايت افراد مخالفتي نداشته باشد كه اين غيرقابل پذيرش است.

وي در ادامه به محاكمه سران فتنه اشاره كرد و گفت: محاكمه سران فتنه به دستگاه قضايي مربوط مي‌شود و آنها بايد تشخيص دهند كه آيا سران فتنه را محاكمه كنند يا خير و زمان و موقعيت آن را نيز اين دستگاه مشخص مي‌كند اما بايد ديد نتيجه اينكه سران فتنه در دادگاه محاكمه شوند، چه خواهد شد؟

امام جمعه مشهد مقدس بر همين اساس هيچ كيفر و عقوبتي را براي سران فتنه بدتر از اين ندانست كه مورد تنفر مردم هستند.

وي با اشاره به اينكه حضرت موسي(ع) وقتي به ميان بني‌اسرائيل برگشت در مقابل جنايتي كه سامري كرده بود حداقل كيفر وي اعدام بود اما حضرت موسي(ع) سامري را اعدام نكرد، افزود: تنها كيفري را كه براي سامري قرار داد اين بود كه وي قدرت ارتباط با مردم را نداشته باشد و از مردم جدا شد.

آيت‌الله علم‌الهدي با اشاره به اينكه بزرگ‌ترين مجازات براي سران فتنه اين است كه از مردم جدا شده و ارتباطات مردمي‌ آنها قطع شده است، خاطر‌نشان‌كرد: در حال حاضر اين كيفر براي آنها سخت‌ترين مجازات است.



:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

حكم مهدی هاشمی غيابی صادرمی‌شود
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي گفت: در صورت عدم بازگشت مهدي هاشمي به كشور اتهامات وي در دادگاه غيابي بررسي خواهد شد.

حسين ابراهيمي در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به استراتژي جديد سران فتنه مبني بر عدم بازگشت مهدي هاشمي به كشور، تأكيد كرد در صورت اثبات اتهامات وي حكم او از طرف دادگاه صالحه صادر مي شود و قوه قضائيه نيز از طريق پليس اينترپل پيگير او خواهد شد. ابراهيمي دستگيري مهدي هاشمي را طبق قوانين بين المللي امري بديهي خواند.


 



:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

كمك به جنبش سبز با فناوري جديد
مدير برنامه ايران در بنياد قرن آمريكا تأكيد كرد كه با تأمين فناوري‌هاي جديد به جنبش سبز و گروه‌هاي مخلف كمك مي‌كنيم تا با همشهريان خود در داخل و خارج از ايران ارتباط برقرار كنند.

به گزارش فارس، "مؤسسه صلح آمريكا " در مقاله‌اي به قلم "جينو عبدو " مدير برنامه ايران در بنياد قرن (Century Foundation)و سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " (www.insideiran.org) به بررسي نحوه كاربرد اينترنت در ايران پرداخته و ادعا مي‌كند: اين ابزار در ايران به عنوان وسيله‌اي در دست دولت براي مقابله با فعالان سياسي - اجتماعي و مخالفان دولت تبديل شده است.

وي در بخشي از اين مقاله نوشته است: "سرعت استفاده از اينترنت در ايران در حال افزايش است، تعداد كاربران اينترنت در ايران از كمتر از يك ميليون در سال ۲۰۰۰ به حدود ۲۸ ميليون نفر يا ۳۸ درصد از جمعيت، در سال ۲۰۰۹ افزايش يافته است.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن افزوده است: "وبلاگ‌هاي فارسي از فعال‌ترين وبلاگ‌هاي جهان محسوب مي‌شوند، طبق اعلام "بركمن مركز مطالعاتي اينترنت و جامعه دانشگاه هاروارد " شمار وبلاگ نويسان فعال كه به طور مداوم وبلاگ‌هاي خود را به روز مي‌كنند در حدود ۶۰۰۰۰ است.

جنيو عبدو در بخش ديگري از اين مقاله سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را مهم‌ترين بازوي دولت در كنترل و فيلترينگ اينترنت دانسته و ادعا كرده است: سيستم فيلترينگ ايران روز به روز در حال تشديد است، علاوه بر محتويات "غير اخلاقي " اينترنت، مسائل مربوط به اصلاحات سياسي، انتقاد از دولت، گزارش‌هاي مربوط به حقوق بشر، اقليت‌ها و حقوق زنان نيز فيلتر شده است.

سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " در بخش ديگري از مقاله خود عبارت قانون اساسي مبني بر اينكه "رسانه‌ها بايد به عنوان محفلي براي برخورد سالم ايده‌هاي مختلف استفاده شوند، اما بايد به شدت از نفوذ و انتشار شيوه‌هاي تخريبي و ضد اسلامي خودداري كنند. "را محدوديت آزادي بيان از نظر قانون اساسي دانسته و نوشته است: فناوري‌هاي ارتباطي جديد مي‌تواند جامعه ايران را از محدوديت‌هاي دولتي آزادي بيان نجات دهد، اينترنت به ايرانيان اجازه داده است تا ديدگاه‌هاي خود را بيان كنند. بويژه جنبش سبز و گروه‌هاي مخالف، بوسيله فناوري‌هاي جديد با همشهريان خود را در داخل و همچنين خارج از ايران ارتباط برقرار كنند.

وي افزوده است: اينترنت به ويژه در ماه‌هاي قبل از انتخابات رياست جمهوري در۱۲ ژوئن ۲۰۰۹ و چند ماه بعد از آن براي جامعه مدني ايران بسيار حياتي بود، گروه‌هاي فعال مخالف دولت براي سازماندهي فعاليت‌ها، ابراز نارضايتي از دولت و افشاي "نقض حقوق بشر " بوسيله نيروهاي امنيتي بر اينترنت متكي بودند، فعاليت‌هاي مدني در ايران از زمان انقلاب اسلامي در سال ۱۹۷۹ تاكنون اين اندازه فراگير نبوده است.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن در ادامه نوشته است: در ميان تمام كشورهاي خاورميانه و حوزه خليج فارس، ايران بيشترين تعداد وبلاگ نويسان را داشته و شمار كاربران اينترنت در آن بشدت رو به افزايش است، جامعه ايراني با استفاده از فناوري اينترنت براي ابراز مخالفت خود سياسي‌تر نيز شده است.

به نوشته عبدو، در حال حاضر ده‌ها هزار وبلاگ‌نويس فارسي چه در داخل و چه در خارج از كشور وجود دارند، بنا به گزارش‌هاي منتشر شده از سوي اتحاديه بين‌المللي مخابرات در مقايسه با كمتر از يك ميليون نفر در سال ۲۰۰۰، در سال ۲۰۰۹ بيش از يك سوم جمعيت ايران، ۲۸ ميليون نفر، از اينترنت استفاده كرده‌اند.

سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " در ادامه مقاله خود آورده است: دسترسي به رسانه‌هاي آنلاين از قبيل وبلاگ‌ها، فيس‌بوك و گروه‌هاي بحث و گفت‌وگو، يك رسانه جايگزين را براي شكل‌گيري افكار عمومي در مقابله با روايت‌هاي سياسي ساختگي رسانه‌هاي دولتي بوجود آورده است، در حقيقت بعد از چين، دولت ايران در مسدود كردن، فيلترينگ اينترنت، كنترل شبكه‌هاي اجتماعي با هدف محدود كردن وبلاگ نويسان مخالف وضعيت مدني موجود از پيشرفته‌ترين فناوري روز برخوردار است.

عبدو در ادامه مقاله خود يادآور شده است: فعالان ايراني نيز در استفاده از رسانه‌هاي جديد به عنوان يك سلاح سياسي عليه دولت از توانمندي بالايي برخوردار هستند، فيس بوك در كنار وب‌سايت‌ها و تبادل ويدئو، از قبيل "يوتيوب " (YouTube.com)، يكي از ابزارهاي اصلي مخالفان در طول مبارزات انتخاباتي رياست جمهوري در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ و در مناقشات بعد از انتخابات ژوئن ۲۰۰۹ عنوان شد.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن، در بخش ديگري از اين مقاله درباره وبلاگ‌هاي ايراني نوشته است: ايرانيان بيش از هر ابزار ديگر براي گسترش شبكه‌هاي اجتماعي و به خصوص در مورد گفتمان سياسي بر وبلاگ‌ها متكي هستند، حتي در يك كشور محدود مانند ايران، وبلاگ‌ها فرصت‌هاي مناسبي براي مباحث سياسي ارائه مي‌كنند.

وي مدعي شده است: از وبلاگ‌ها اغلب به عنوان اولين وسيله ارتباطي ناراضيان عليه دولت ايران اشاره شده است، اما در حقيقت اين روايت تنها بخشي از داستان است. تحليلگران شبكه‌هاي اجتماعي در مركز بركمن دانشگاه هاروارد وبلاگ نويسان را در چهار حوزه تقسيم بندي مي‌كنند:

۱- سكولار/اصلاح طلب؛ شامل مخالفان مشهوري كه اغلب در خارج از ايران زندگي مي‌كنند.
۲- محافظه‌كار/مذهبي؛ شامل وبلاگ نويسان حامي نظام و انقلاب اسلامي
۳- شعر و ادبيات فارسي؛ تاكيد بر شعر فارسي به عنوان شكل مهمي از بيان فرهنگي
۴- شبكه‌هاي مختلط؛ شامل مباحث ورزشي و بسياري از موضوعات ديگر.

عبدو مي‌افزايد: وبلاگ نويسان سكولار/اصلاح طلب رهبري بحث‌هاي جاري سياست ايران را بر عهده دارند، مانند جدايي دين و دولت در ايران و امور جاري در جهان. مركز بركمن در اين مورد مي‌گويد: "وبلاگ نويسي ايران صحنه زنده رقابت سياسي و عرصه به چالش كشيدن نظرات مربوط به ايدئولوژي حاكميت جمهوري اسلامي است. "

وي افزوده است: درصد بالايي از وبلاگ نويسان سكولار زنان هستند، جنسيت از ويژگي‌هاي جالب و قابل توجه وبلاگ‌هاي فارسي است، در حالي‌كه در ساير نقاط جهان اغلب وبلاگ نويسان مردان هستند، يكي ديگر از ويژگي قابل توجه در ميان وبلاگ نويسان سكولار و اصلاح طلب تمايل آنها به استفاده از نام واقعي خودشان است، كه آنها را در مقابل اقدامات تلافي جويانه از سوي مقامات ايران آسيب‌پذير ساخته است. اما تعداد نامشخصي از وبلاگ‌ها در خارج از ايران نوشته مي‌شوند. خوانندگان داخل ايران هنوز هم به وبلاگ‌هايي كه براي مقابله با ممنوعيت استفاده، در خارج از كشور نوشته مي‌شوند دسترسي دارند.

سانسور و فيلترينگ فني اينترنت توسط دولت‌ها در جهان رايج است

سردبير پايگاه خبري "اين‌سايد ايران " در بخش ديگري از اين مقاله به وضعيت فيلترينگ در ايران پرداخته و مي‌نويسد: سانسور و فيلترينگ فني اينترنت توسط دولت‌ها در سراسر جهان رايج است، استراتژي‌هاي كنترل اينترنت در ايران حتي از سال ۲۰۰۱، كه استفاده از اينترنت هنوز بسيار محدود بود در جريان است.

ايران به فناوري شناسايي و مسدود كردن وب‌سايت‌هاي سياسي معاند دست يافته است

عبدو در ادامه مقاله خود نوشته است: طبق اعلام خبرنگاران بدون مرز در گزارش مارس ۲۰۱۰ پس از انتخابات ژوئن سال ۲۰۰۹، مقامات دولتي سرعت اينترنت را به طور چشم‌گيري به ۵۶ كيلوبايت كاهش دادند. اين سرعت كم در مدت كوتاهي پس از انتخابات ماه ژوئن به طور چشم‌گيري از توانايي جنبش مخالفان در تحرك تظاهر كنندگان كاست، آن هم درست در زمانيكه تعداد معترضين در خيابان‌هاي تهران ۳ ميليون نفر تخمين زده مي‌شد.

وي تأكيد كرده است: ايران به فناوري شناسايي و مسدود كردن وب‌سايت‌هاي سياسي معاند دست يافته است. مانند چين، ايران با توليد بومي اين فناوري در داخل كشور از شدت وابستگي خود بر منابع غربي كاسته است، اين دستاورد براي دولتي كه استفاده از فناوري غرب را براي خود ضعف تلقي مي‌كند، بسيار حائز اهميت است. اين فناوري فيلترينگ بومي، براي جستجو در اينترنت، رديابي كلمات كليدي و لينك‌هاي وب‌سايت‌هاي ممنوع و براي رديابي موارد غير اسلامي استفاده مي‌شود.

عبدو در ادامه مقاله خود با اشاره به نقش سپاه پاسداران در كنترل نا آرامي‌هاي انتخاباتي نوشته است: در سال ۲۰۰۹، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي "فرماندهي دفاع سايبري " را به عنوان يك اقدام مهم از سوي دولت براي مقابله با فعاليت‌هاي سياسي آنلاين تاسيس كرد، اين نهاد مسئول تحقيق در مورد آنچه كه جنايات سايبري خوانده شده و معمولاً به اتهامات فعالان يا روزنامه‌نگاران كاربر اينترنت مربوط مي‌شود، است.

وي افزوده است: همچنين سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، با نفوذ گسترده سياسي، موفق به تصويب قوانين مربوط به ممنوعيت توزيع فناوري فيلترشكن و روش‌هاي عبور از سانسور دولتي شده است. در ماه مارس ۲۰۱۰، دفتر عمومي و دادگاه انقلاب تهران اعلام كرد كه ۳۰ فرد مظنون به دست داشتن در جنگ‌هاي سايبري سازمان يافته پس از يكسري عمليات پيچيده اطلاعاتي در فناوري ارتباطات دستگير شدند، اين حركت به دنبال موجي از حملات عليه وب‌سايت‌ها و وبلاگ‌هاي ضد دولتي توسط ارتش سايبري ايران صورت پذيرفت.

مدير برنامه ايران در بنياد قرن در ادامه اين مقاله تأكيد كرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تشكيل "فرماندهي دفاع سايبري " در سال ۲۰۰۹، مسئول نظارت بر فعاليت‌هاي بالقوه براندازي در اينترنت است، نظارت و فيلترينگ اينترنت از طريق قانوني بوده و سوابق تمام كاربران و سايت‌هايي كه از آن ديدن مي‌كنند بايد تا ۳ ماه نگهداري شود.

سردبير اين سايد ايران در ادامه اين مقاله نوشته است: روش‌هاي كنترل و نظارت بر اينترنت شامل فيلترينگ اينترنت براي جلوگيري از دسترسي به انواع خاصي از اطلاعات با شناسايي كلمات كليدي، نام دامنه و آدرس وب‌سايت‌هايي مي‌شود كه فعاليت‌هاي آنها در جهت براندازي نظام تلقي مي‌شود.

مدير برنامه‌ ايران در بنياد قرن در پايان چنين نتيجه گيري كرده و درباره آينده اين وضعيت مي‌نويسد:

- عليرغم محدوديت‌هاي دولتي استفاده از اينترنت در ايران همچنان رو افزايش است.

- فعالان ايراني خارج از كشور براي تشويق شركت‌هاي فناوري و دولت‌ها براي توسعه فناوري‌هاي جديد براي مقابله با سانسور در حال تلاش هستند.

- برخي از اين ابزارها شامل تقويت ماهواره‌هاي فرستنده برنامه‌هاي ايراني براي مقابله با پارازيت‌هاي اخلال‌گر هستند، تا از اين طريق برنامه‌هاي اخبار فارسي از جمله بي‌بي‌سي فارسي و صداي آمريكا بتوانند به پخش برنامه‌هاي خود ادامه دهند.

- فعالان همچنين براي تسهيل در ارائه اينترنت با سرعت بالا در تلاش هستند، از آنجا كه دولت عمداً سرعت اينترنت را كاهش مي‌دهد، استفاده از ماهواره‌هاي جايگزين، به غير از ماهواره‌هاي مورد استفاده دولت، مي‌تواند امكان دسترسي به اينترنت با سرعت بالا را براي ايرانيان فراهم آورد.



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

وحشت اقلیتی هاازجزییات دیدارباخاتمی
در پي ديدار اخير فراكسيون اقليت با خاتمي و درج خبري در اين باره در روزنامه كيهان با عنوان «نمايندگان ديداركننده با خاتمي چه كساني بودند؟» فراكسيون مذكور روز يكشنبه با تشكيل جلسه اي اضطراري به اين خبر واكنش نشان دادند.

به گزارش كيهان، در نشست فوق برخي از اعضاي فراكسيون اقليت به شدت از انتشار اسامي ديداركنندگان با خاتمي ابراز نگراني كرده و خواستار رازداري تمامي اعضا در اين خصوص شدند.
ترس اين افراد از انتشار اسامي شان بيشتر از جهت واكنش هاي مردمي در حوزه هاي انتخابيه به حاميان سران فتنه است. اقليتي ها معتقدند در صورت افشاي جزئيات ديدار فوق آنها به شدت در شهرهايشان دچار مشكل شده و در انتخابات آتي مجلس نيز كرسي پارلمان را از دست خواهند داد.
بر همين اساس داريوش قنبري نماينده ايلام و سخنگوي فراكسيون اقليت در گفت وگويي تلويحاً به ترس و وحشت اقليتي ها از انتشار جزئيات ديدارشان با خاتمي اذعان كرد.
وي كه با فارس گفت وگو مي كرد بدون آنكه اسامي حاضران در ديدار با خاتمي را اعلام كند اظهار داشت: اعضاي فراكسيون در جلسه روز يكشنبه مباحثي را در مورد برخي انتقادات كه از طرف گروه ها در خصوص ديدار فراكسيون اقليت با خاتمي صورت گرفت مطرح كرده و تعجب خود را از اين مسأله ابراز داشتند.
قنبري سپس براي كاستن از ميزان انتقادهاي مردمي به توجيه و تفسير اظهارات خاتمي پرداخت و مدعي شد: سخناني كه آقاي خاتمي در ديدار با فراكسيون اقليت مجلس بيان كرد در راستاي قانون اساسي بود و حرفي خلاف قانون از سوي وي مطرح نشد.
اين درحالي است كه خاتمي در ديدار مذكور ضمن حمايت مجدد از اغتشاشگران فتنه ۸۸ به تعيين شرط و شروط براي نظام اسلامي پرداخت.
خاطرنشان مي شود در خبري كه روز يكشنبه در كيهان درج شد تعدادي از اعضاي فراكسيون اقليت اساساً حضور خود در ديدار با خاتمي را منكر شدند اما برخي افراد همچون طاهرخاني (نماينده تاكستان)، محمد مهدي شهرياري (بجنورد) و نصرالله ترابي (شهركرد) از پاسخ صريح در اين باره طفره رفتند.
همچنين ساير اعضاي اقليت نظير محمدرضا تابش (اردكان)، قنبري (ايلام)، سيد حسين هاشمي (ميانه)، پيمان فروزش (زاهدان)، كواكبيان (سمنان)، علي اكبر اولياء (يزد)، سيروس سازدار (مرند و جلفا)، محسني (بندپي)، مويد حسيني صدر (خوي)، اقبال محمدي (مريوان)، محمد مهدي پورفاطمي (دشتستان)، عليرضا محجوب (تهران)، قدرت عليخاني (قزوين)، امين شعباني(سنندج)، عبدالله كعبي(آبادان)، محسن نريمان (بابل) و عبدالجبار كرمي (سنندج) پاسخگوي تلفن هايشان نبودند.
كيهان در روزهاي آتي جزئيات ديگري از ديدار فراكسيون اقليت با خاتمي منتشر مي سازد.



:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

بازگشت‌خانم‌بازيگر‌به‌سيماي‌جمهوري‌اسلامي‌پس‌از‌تن‌نمايي‌در‌سينماي‌امريكا!

 

ميترا حجار بازيگري كه از حدود سه سال قبل از ايران خارج شده و در مقابل دوربين يكي از فيلم‌هاي سينماي امريكا و همچنين در جشنواره لس‌آنجلس با حالت نيمه عريان ظاهر شده بود، دوشنبه شب به‌عنوان نقش اول و كاركتر مثبت سريال "گمشده" بر روي آنتن شبكه يك سيما ظاهر شد.

 بازگشت مجدد اين بازيگر 34 ساله به سيماي جمهوري اسلامي در حالي است كه او دو سال قبل با بازی در فیلمی هاليوودي ساخته «گابریل اسکات» به نام "Stellina Blue" به سینمای آمریکا پیوست و به‌عنوان یکی از شخصیت‌های مکمل در آن ايفاي نقش کرد.
 
وي كه در اين فيلم سينمايي بدون پوشش متناسب با فرهنگ اسلامي و ايراني ظاهر  شده بود، در جشنواره لس‌انجلس نيز با ظاهر نيمه عريان مقابل دوربين‌ها آمد. (عكس فوق مربوط به اين فيلم سينمايي است اما رجانيوز از انتشار عكس‌هاي حجار در جشنواره لس‌آنجلس به‌دليل ظاهر زننده او معذور است.)
 
در عين حال، مشخص نيست چرا با وجود ناديده گرفتن اين خط قرمزها از سوي اين بازيگر، مسوولان صداوسيما به وي اجازه داده‌اند كه بار ديگر بدون كوچك‌ترين توضيح و عذرخواهي از مردم به‌عنوان يك بازيگر با كاراكتر مثبتي كه اتفاقاً از پوشش چادر استفاده مي‌كند، تصوير او ‌به روي آنتن پر مخاطب‌ترين شبكه سيما برود.
 
اين نوع رفتار مديران رسانه ملي كه نتيجه مستقيم آن قبح‌شكني در زمينه حجاب به‌عنوان يكي از ضروريات دين است، مي‌تواند به عادي شدن اين رفتارها و تكرار آن از سوي برخي بازيگران ديگر نيز منجر شود، به‌طوري كه آن‌ها مطمئن باشند، اين نوع رفتارها هيچ تأثيري بر آينده فعاليت‌شان در داخل كشور نخواهد داشت.
 
قسمت اول سريال "گمشده" كه ميترا حجار نقش اول آن را بازي مي‌كند، سه‌شنبه شب پخش شد. حجار نيز در اين سريال كه ضعف فيلمنامه و كارگرداني آن مشهود است، بازي ضعيفي ارائه داده است.

 

 

 

 

 

اعتراف حلقه مرتبط با رهنورد به هماهنگي با منافقين

 

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران منابع مطلع از انتشار اسناد جديد در آينده نزديك در اين باره خبر مي دهند و درعين حال جزئيات برخي ارتباط گيري هاي عناصر مهم منافقين با زن و شوهر متوهم را فاش كردند.

به گزارش رسيده زهرا رهنورد قصد دارد بين 24 تا 48 ساعت آينده عازم خانه يك زن زنداني عامل فتنه شود و طبق برنامه ريزي از قبل طراحي شده قرار است در حين حضور در خانه اين فتنه گر يك گروه از زنان با عنوان مادران عزادار كه وابسته به رهنورد هم هستند به جمع اين خانه بپيوندند.

گزارش رسيده حاكي است اين مجموعه از زنان كه توسط شخص زهرا رهنورد گردهم آمده اند بين 25 تا 35 نفر مي باشند كه وظيفه دارند در محافل به سوژه سازي بپردازند و قصد دارند در حين حضور رهنورد در خانه اين فتنه گر زنداني يك جريان خبري به راه بياندازند.

جالب اينجاست كه هيچكدام از اين گردانندگان گروه فوق خود يا خانواده شان آسيب ديده فتنه سال گذشته نيستند.

در همين حال خبر مي رسد گروههاي مردمي از جمله خانواده هاي شهداي فتنه 88 و شهداي اقدامات تروريستي منافقين مترصد حضور در صحنه حضور اين گروه فتنه گر هستند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران همچنين كسب اطلاع كرد:4 نفر از اعضاي گروهي كه به سركردگي رهنورد نام مادران عزادار برخود نهاده اند طي روزهاي گذشته به علت ارتباط داشتن با اعضاي گروهك تروريستي منافقين هنگام سفر به آلمان جهت تماس با اين گروهك دستگير شدند.

طبق اعترافات اوليه اين افراد قصد داشتند در آلمان با رابط مهم منافقين ملاقات و دستورات لازم جهت ادامه فعاليت خود را دريافت كنند.

خبرهاي رسيده حاكي است بعد از انتخابات سال گذشته ارتباط زهرا رهنورد و ميرحسين موسوي با  ضدانقلاب و كشورهاي خارجي نمايان تر شده است و اطلاعات جديدي از اين ارتباط ها كه نشان رسوايي بزرگ اين زن و شوهر متوهم است بزودي منتشر خواهد شد.


 

 

 

 

احضار فتنه گران به تل آويو
ارگان رسمي وزارت خارجه رژيم صهيونيستي نيز ضمن ابراز نگراني شديد از سفر قريب الوقوع دکتر احمدي نژاد به لبنان پيشنهاد داد اعضا و سران گروه هاي ضد انقلاب به تل آويو رفته و در مرز با لبنان عليه جمهوري اسلامي شعار دهند.
کيهان نوشت: سايت اين وزارت که توسط عناصري چون منوشه امير مديريت مي شود، در مطلبي با امضاي جعلي «روزنامه نگار ميهن دوست» ادعاي طنز آلود «پرتاب سنگ از سوي احمدي نژاد هنگام سفر به جنوب لبنان» را تکرار مي کند و مي نويسد: البته سيدحسن نصرالله اين عمل را تقبيح نکرد و فقط گفت «احمدي نژاد مي تواند سنگ هاي بزرگ تري بيندازد» که اشاره اش به موشک ها بود. ارگان وزارت خارجه رژيم صهيونيستي اضافه مي کند: آيا احمدي نژاد فرياد «نه غزه نه لبنان» را نشنيد؟ حتي اگر احمدي نژاد سنگ هم نيندازد، همين که به کفرقانا و بنت جبيل برود نزديک مرز است و خدا مي داند که در کنار سيدحسن نصرالله مي خواهد چه بگويد و چه تحريکات و فتنه انگيزي هايي انجام دهد. شايد هم دولا شود، سنگي را بردارد و به اسرائيل بيندازد. توقع از دوستان اپوزيسيون در اسرائيل و اروپا و آمريکا اين است که جمع شوند و دسته جمعي به شمال اسرائيل بروند و در خط مرزي عليه جمهوري اسلامي شعار بدهند. من اطمينان دارم صدها نفر از مخالفان برون مرزي مي توانند به اسرائيل بروند و در اين کار شرکت کنند و سران اپوزيسيون هم مي توانند همزمان از راه دور و از طريق پرده هاي بزرگ تلويزيوني، پيام به اين تجمع بدهند.
يادآور مي شود پيش از اين عناصري نظير کديور، حسين درخشان، کاسپين ماکان و... (نامزد کلاهبردار ندا آقاسلطان) به صورت اعلام شده و نشده به تل آويو رفته اند. همچنين کارگردانان فتنه در جريان تظاهرات روز قدس سال گذشته- با حمايت آمريکا و رژيم صهيونيستي- تجمعي حاشيه اي برگزار کردند که در آن شعار نه غزه نه لبنان سر داده شد و همچنين روي اسلام «جمهوري اسلامي» خط کشيده شده بود.
کيهان پيشنهاد مي کند عناصري چون موسوي و کروبي و برخي ورشکسته هاي خارج نشين نظير بهاء ا... مهاجراني و کديور افندي و سازگارا و مخملباف و نوري زاده از دعوت رسمي وزارت خارجه رژيم کودک کش صهيونيستي جا نمانند و همان طور که مواضع اسلامي و انساني جمهوري اسلامي در دفاع از ملت فلسطين را «ماجراجويي» مي دانند و از اسرائيل حمايت مي کنند، با رساندن خود به تل آويو نيز، پيمان نوکري را با شيمون پرز و نتانياهو تازه کنند بالاخره هرچه باشد پرز آنها را پياده نظام خود در جنگ با جمهوري اسلامي مي داند و نتانياهو از آنها به عنوان سرمايه بزرگ اسرائيل ياد مي کند.

 

 

 

 

 

 من بسیجی آیت‌الله هستم نه آیت‌الله بسیجی

آیت‌الله نوری همدانی از آن متن خوشش آمد و آنرا از من گرفت و به بنده گفت که فقط یک جای آن ایراد داشت که شما به جای بسیجی آیت‌الله به بنده گفتید آیت‌الله بسیجی.

 حسین قدیانی با حضور در نشست "رسالت دانشجو " در دانشگاه تهران به سخنرانی پرداخت.

حسین قدیانی نویسنده کتاب "نُه ده " عصر دوشنبه در نشست "رسالت دانشجو " که با حضور دانشجویان جدیدالورود دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از سوی بسیج دانشجویی این دانشکده در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت:‌ بسیجی بودن مقدم بر دانشجو بودن است.

وی اظهار داشت:‌ به بهانه کتاب «نه ده» به دیدار آیت‌الله نوری همدانی می‌رفتم در اتوبان به این فکر کردم که در هنگام دیدار آیت‌الله نوری همدانی چه سخنانی را به وی بگویم و به همین دلیل متنی را نوشتم.

قدیانی اضافه کرد:‌ آیت‌الله نوری همدانی از آن متن خوشش آمد و آنرا از من گرفت و به بنده گفت که فقط یک جای آن ایراد داشت که شما به جای بسیجی آیت‌الله به بنده گفتید آیت‌الله بسیجی.

این نویسنده با اشاره به چفیه انداختن رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: این چفیه که امروز بر دوش آقا است نشان‌دهنده ایت است که آقا می‌خواهد بگوید من قبل از هر چیز بسیجی‌ام زیرا آقا مانند عده‌ای خواص بی‌بصیرت مناسبتی چفیه نمی‌اندازد.

وی تاکید کرد: این خواص بی‌بصیرت اگر در هفته دفاع مقدس سال بعد پوتین هم پایشان بکنند شاید یاد پوتین (نخست وزیر روسیه) بیفتید اما یاد علم‌الهدی و ... نخواهیم افتاد.
 

 

 

 

نظر رهبر انقلاب را "مو به مو اجرا می کنیم"

 عضو هيئت امنا و معاون پارلماني دانشگاه آزاد تأكيد كرد: نظر رهبر انقلاب درباره متوقف شدن وقف اموال دانشگاه آزاد را "مو به مو اجرا مي‌كنيم. "

كريم زارع عضو هيئت امنا و معاون پارلماني دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس در خصوص اعلام نظر صريح رهبر انقلاب مبني بر "صحيح نبودن وقف اموال اين دانشگاه از نظر فقهي و حقوقي "، تأكيد كرد كه قطعاً دانشگاه آزاد نظر رهبر معظم انقلاب را مو به مو اجرا خواهد كرد.
 
وي همچنين با اشاره به فرمايش رهبر انقلاب مبني بر "بررسي مجدد بندهاي 5 و 10 مصوبه جديد شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد اساسنامه دانشگاه آزاد " افزود: اميدواريم نظر ايشان در اين باره نيز از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اجرا دربيايد چرا كه اين كار قطعا براي كشور اميدبخش و براي ما خوشحال كننده خواهد بود.
 
دو هيئت فقهي و حقوقي كه از سوي رهبرمعظم انقلاب براي بررسي عميق و همه جانبه موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامي تعيين شده بودند، نظر نهايي خود را مبني بر مغايرت فقهي و حقوقي وقف اين دانشگاه به محضر معظم‌له تسليم كردند و حضرت آيت الله خامنه اي نتيجه اين بررسي دقيق و مستند فقهي و حقوقي را به عنوان نظر قطعي و نهايي درباره وقف اموال دانشگاه مزبور به آقاي هاشمي رفسنجاني رئيس هيئت موسس دانشگاه آزاد اسلامي و آقاي احمدي نژاد رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابلاغ فرمودند.


 

 

 

شکایت مصطفوی از کفاشیان و شریفی

 

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با تنظیم دادخواستی در دادسرای کارکنان دولت و دادستانی انتظامی قضات از علی کفاشیان و مجتبی شریفی به جهت نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی شکایت کرد.

اریوش مصطفوی که به تازگی بابت مطالبات مالی خود در دوره ریاست فدراسیون فوتبال از این فدراسیون شکایت کرده بود و دادگاه رای به محق بودن وی داده بود ، با تنظیم شکایت های جداگانه در دادگاه کارکنان دولت از علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال و دادستانی انتظامی قضات از مجتبی شریفی رئیس کمیته انتظامی شکایت کرد.

داریوش مصطفوی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به مصاحبه های تلویزیونی ، رادیویی و نوشتاری علیه آقای کفاشیان به اتهام تهمت ، افترا ، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در مورد پرونده اینجانب در مراجع ذی صلاح و مسائل دیگری که به هیچ وجه طرح آنها را به صلاح نمی بینم ولی در جلسات خصوصی آنها را عنوان خواهم کرد شکایتی را تسلیم مراجع قضایی کرده ام.

وی همچنین افزود: در شکایت دیگری از شخصی به نام شریفی به اتهام نشر اکاذیب ، تهمت و سوء استفاده از موقعیت شغلی و تهدید بنده از طریق رسانه ها و دخالت در اموری که مرتبط با وظایف ایشان نیست و نیز دخالت در احکام قطعی صادره از سوی دادگاه جمهوری اسلامی در دادستانی انتظامی قضات اعلام شکایت کرده ام.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال تصریح کرد: بنده در شکایت خود مصر هستم و تا پایان این شکایت خود را از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهم کرد و همانطور که پس از 12 سال به حق قانونی خود در دریافت مطالبات مالی خود رسیدم در شکایت اخیر خود نیز احقاق حق خواهم کرد.

مصطفوی گفت: متاسفانه آقایان با جوسازی و هیاهوگری بدنبال زیرپا گذاشتن حق قانونی اهالی فوتبال هستند که اعتقاد دارم باید یک نفر مقابل این بی عدالتی ها بایستد و من این کار را خواهم کرد.


 

 

 

خاتمی ستادهایش را از موسوی پس گرفت

اصلاح طلبان شبکه هایی را که دراختیار میرحسین موسوی قرار داده بودند مجددا برای سید محمد خاتمی فعال کرده اند.

،پس از قطعی شدن جدایی جریان اصلاحات از فرقه سبز که منجر به فعال شدن بنیاد باران در قالب یک حزب شده،عناصر اصلی جریان اصلاحات ستادها و تشکل هایی را که در انتخابات دهم در اختیار موسوی قرار داده بودند به همکاری مجدد فراخوانده و به بازسازی دوباره تشکیلاتی آنها مشغولند. 

پویش دعوت از خاتمی،نسیم 88 از جمله گروههایی هستند که هم اکنون فعال بوده و در هفته یک بار جلسات شبانه ای را برگزار می کنند.
نکته قابل توجه این که عمده جلسات این گروهها در پارک ها برگزار می شود.گفته می شود دلیل این اقدام بالا بردن ضریب امنیتی بوده است!
 


 



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 21 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

"در مسیر زاینده‌رود"؛ از لهجه زلال تا منشور اخلاق

 مجموعه‌های ویژه ماه رمضان کم کم به قسمت‌های حساس خود نزدیک می‌شوند و همزمان با کشمکش داستان و درگیری‌‌های اخلاقی شخصیت‌ها، حواشی و انتقادات نیز به نقطه اوج نزدیک می‌شوند.

سریال "در مسیر زاینده‌رود" به کارگردانی حسن فتحی که قرار بود با استفاده از معماری، بناهای زیبا و لهجه شیرین اصفهانی تصویری دلنشین و تماشاگرپسند از این فرهنگ اصیل ایرانی ترسیم کند، یکی از سریال‌های مناسبتی ماه مبارک است که پخش آن در روزهای اخیر خبرساز شده است.

هفته گذشته موجی از اعتراضات مردم اصفهان دامن تازه‌ترین ساخته حسن فتحی را گرفت و اهالی این شهر نسبت به استفاده نادرست از لهجه شیرین اصفهانی انتقاد کردند و در ادامه مسئولان این شهر خواستار عذرخواهی عوامل تولید "در مسیر زاینده‌رود" شدند.

هر چند متولیان این مجموعه تلویزیونی با استمداد از مهرداد ضیایی به عنوان مشاور لهجه و تمرینات دورخوانی تلاش کردند بازیگرانی که اصلیت اصفهانی ندارند لهجه‌ها را خوب اداد کنند اما لهجه بازیگران چندان شبیه نمونه‌های واقعی در نیامد و اهالی این شهر نتوانستند این ناپختگی را تحمل کرده و دست به اعتراض زدند.

 

حسن فتحی از مردم اصفهان رسما عذرخواهی کرد

پس از عذرخواهی هفته گذشته تهیه‌کننده این سریال، سخنگوی شورای اسلامی شهر صبح امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اعلام کرد که کارگردان سریال "در مسیر زاینده‌رود" درخواست کرده در یک نشست، رسما عذرخواهی وی را به مردم شهر اصفهان اطلاع دهد و حداقل سه برنامه تلویزیونی در شأن شهر اصفهان داشته باشد.

ابوالفضل قربانی همچنین اعلام کرده که سازندگان این سریال قول مساعد دادند که تا آنجایی که ممکن است همه اشکلات را در قسمت‌های باقی‌مانده سریال برطرف کنند.

 

سعه صدر ساکنان اصفهان در واکنش به رویکرد جدی کارگردان

هر چند در این میان برخی معتقدند که این کارگردان برای باورپذیر بودن بازی‌های سریال‌اش با توجه به محدودیت زمانی نهایت دقت و تلاش را داشته و از خصوصیات بومی اصفهان و ویژگی رفتاری مردم میزبان استفاده مثبت داشته است و ساکنان شهرهای مختلف باید در مواجه با یک سریال تلویزیونی که در سراسر کشور پخش می‌شود نسبت به لهجه و سایر مشخصه‌های رفتار خود از سعه صدر بیشتری برخوردار باشند بخصوص زمانی که رویکرد کارگردان کاملا جدی و دقیق است.

 

"در مسیر زاینده رود" برای انتقال حس و حال شهر سیر قابل قبولی طی کرده‌است

حسین پاکدل که خود از هنرمندان اصفهانی است، درباره لهجه‌های اصفهانی در سریال حسن فتحی معتقد است که این سریال برای انتقال حس و حال شهر و دیارش سیرِ قابل قبولی را طی کرده است.

 

وی در یادداشتی با عنوان "با لهجه‌ای زلال در مسیر زاینده‌رود" آورده است: با نگاهی حتی گذرا به همین چند قسمت سریال «در مسیر زاینده رود» به نویسندگی علیرضا نادری و کارگردانی در خور توجه حسن فتحی، در فرصتی اندک، چیزی نزدیک به کارِ نشد و ناممکن صورت گرفته است. همراهی انبوهی از بازیگران محلی در کنار چند چهره توانا، مطرح و شناخته شده غیر بومی و بهره برداری درست و هوشمندانه از لهجه‌ی زیبای اصفهانی برای پیشبرد قصه، فوق‌العاده جذاب و باور پذیر است. ممکن است کسانی که آشنا هستند با آن لهجه و یا بدان سخن می‌گویند در مواردی متوجه لقی‌هایی جزئی در بیان پاره‌ای بازیگران شوند، ولی عموماً مخاطب انبوه و سراسری، ابداً متوجه این ریزه‌کاری‌ها نخواهند شد.

 

"در مسیر زاینده رود" قطعا روی قشر فوتبالیست تاثیر می‌گذارد

 

اما فارغ از حواشی و اعتراضات مربوطه، یکی از نکات جالب توجه محتوای سریال و پرداختن به  مسئله فوتبال ناپاک و حواشی این ورزش جنجالی است که می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد.

 

دبیر ستاد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال به تازگی در گفت‌وگویی از اثرگذاری این سریال بر قشر فوتبالیست‌ها گفته و این‌که چقدر جای خالی سریال‌هایی نظیر "در مسیر زاینده رود" در رسانه ملی احساس می‌شد.

 

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور درباره پرداختن مجموعه تلویزیونی "درمسیر زاینده رود" به مباحث اخلاقی ورزشکاران نظیر بازیکنان عنوان کرده است: ساخت چنین سریال‌هایی قطعا کار خوبی است. چون ورزشکاران جزء قشرهای الگوساز در جامعه و حلقه‌های تاثیرگذار به خصوص در رده سنی جامعه هدف یعنی جوانان و نوجوانان و حتی بزرگسالان هستند و به نظرم رفتار اجتماعی آنها دستمایه خوبی برای ساخت آثار نمایشی است.

 

وی در عین حال یادآور شده که ساخت این آثار نمایشی نیاز به فکر دارد و باید نرم‌افزاری باشد و تصنعی نباشد.

 

دبیر ستاد منشور اخلاقی با بیان این که ساخت مجموعه‌هایی نظیر «در مسیر زاینده رود» قطعا روی قشر فوتبالیست تأثیر می‌گذارد و در این باره شک نکنید، به فارس گفته است: جای خالی چنین سریال‌هایی احساس می‌شد و بیشتر باید به این مسائل توجه شود. البته همان طور که گفتم باید واقع‌بینانه و نرم باشد و خیلی مصنوعی و تصنعی نباشد که غیرقابل باور به نظر برسد

 

وی تاکید کرده که باید بسیار دقیق و جامع به این مسائل پرداخت تا نکته‌ای از قلم نیافتد و یا غیر واقعی به آن پرداخت نشود

 

 

حقیقتی که حسن فتحی آن را به تصویر کشید
اعترافات واقعی یک دلال از زبان بازیگر سریال "در مسیر زاینده رود"!

گروه ورزشي: حسن فتحی با ساخت سریال مناسبتی "در مسیر زاینده رود" که هر شب در ایام ماه مبارک رمضان از طریق امواج شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود، بار دیگر با پرداختن به واقعیت‌های موجود جامعه اشاره‌ای صریح به موضوع دلالی در حوزه ورزش به ویژه رشته فوتبال داشت تا شاید دستگاه‌های امنیتی و قضایی با جدیت بیشتری پرونده این افراد در عرصه ورزش را دنبال کنند.

کارگردان سریال "در مسیر زاینده رود" که از مدت‌ها پیش روی این موضوع ریز شده بود، با انتخاب "هومن برق‌نورد" به عنوان دلال "مهران سارنگ" تلاش کرده اتفاقاتی را که در جامعه فوتبال ما از سوی چنین افرادی روی می‌دهد، به تصویر بکشد تا خانواده‌های جوانانی که علاقه به حضور فرزندانش در عرصه‌های ورزشی دارند از نیت چنین افرادی که متاسفانه امروز در جامعه ما تعدادشان کم نیست، خبردار شوند و تن به خواسته‌های غیر منطقی و عرفی آنها ندهند.

شب گذشته در یکی از دیالوگ‌های "هومن برق نورد" مسائلی مطرح شد که مشخص است با آگاهی کامل و شناخت از فضای فوتبال ایران تهیه شده است، دلال مذکور که تلاش داشت ماهیت ذاتی خود را از دید مادر فوتبالیست معروف پنهان کند، با سخنان درشت به دنبال ظاهر فریبی بود اما زمانی که قرار به ارائه اطلاعات کارشناسی شد، این واقعیت برملا شد که فرد مذکور تخصص اولیه‌اش در جابجا کردن روده گوسفند است و به دلیل ورشکستگی در این حرفه ترجیح داده وارد فضای واسطه گری فوتبال شود چرا که این کار برای او درآمد هنگفتی در برخواهد داشت. وی با کنایه‌ای تند خطاب به مادر فوتبالیست معروف گفت: «خبرنگاران به دنبال نابودی من هستند اما به دلیل ارتباط خوبی که با مدیران باشگاه‌ها دارم این تلاش آنها هرگز به نتیجه نرسید!»

پخش چنین تصاویری از رسانه‌ملی در قالب سریالی اجتماعی نشان دهنده این واقعیت است که افرادی نظیر گرکانی در فوتبال ایران به دلیل غفلت برخی مدیران فوتبال و بی توجهی سیستم‌های امنیتی و نظارتی موفق شدند با سوء استفاده از بودجه‌های دولتی رشد کنند و به قدری بزرگ شوند که کسی توانایی مقابله با آنها را نداشته باشد.

دیالوگ‌های بازیگر نقش گرکانی در سریال "در مسیر زاینده رود" تلنگری به مسوولان ورزش کشور است که دلالان و واسطه‌های فعال در این حوزه به قدری قدرت گرفته‌اند که می‌توانند نام بازیکنان مورد نظر خود را در لیست تیم ملی فوتبال کشور هم قرار دهند تا بتوانند از کنار این ماجرا به حد قابل توجهی سودجویی کنند، اعترافات طنزگونه" هومن برق‌نورد" شاید برای لحظاتی خنده را به چهره ایرانیان عاشق فوتبال هدیه کند اما این لبخند برای مسوولان ورزش ایران تلخ تر از هر گریه‌ای است، چرا که واقعیت فوتبال ایران و آنچه زیر پوست فوتبال این کشور می‌گذرد همین مسائلی است که هر شب مردم  آن را در سریال "در مسیر زاینده رود" می‌بینند.

بدون تردید بی‌توجهی به این مقوله و آزادگذاشتن افرادی نظیر گرکانی در فضای واقعی جامعه بدون تردید پیامد شیرینی برای فوتبال ایران در برنخواهد داشت بلکه سرعت فوتبال ایران به سمت قهقرا و نابودی و فساد بیشتر از پیش می‌شود.
 


 

خواهر مرد عبا شکلاتی هم به میدان آمد

فاطمه خاتمي خواهر محمد خاتمي كه يكي از سران فتنه بشمار ميرود، جلسات سياسي و سخنراني خود عليه نظام را تحت پوشش شرح دعاي مكارم الاخلاق در اردكان شروع كرده است.

با عنايت به گزارشات مردمي و نگراني خواهران مومن محله جنت آباد اردكان از حضور فاطمه خاتمي در تكيه اعظم ميدان هفت حوض ، شنيده ها حاكيست وي باسن قريب به 75 سال و عدم سواد قابل توجه علمي و ديني ، علي الظاهر به تفسير و شرح دعاي مكارم الاخلاق مي پردازد وليكن  به نظام و رهبري و نيروهاي امنيتي تاخته و از جريان فتنه سبز و زندانيان سياسي بشدت دفاع ميكند.
وي مانند يك بلندگوي داخلي جريان منافقين و شبكه هاي ضد انقلابي voa و bbc و صداي امريكا، در فضاي اين تكيه حسيني ، بشدت از عملكرد نظام در برخورد با جريان ضد اسلامي انقلابي فتنه سبز انتقاد كرده و و نظام شاهنشاهي را با نظام مقدس جمهوري اسلامي مقايسه كرده است.
پرداختن به آويزه هاي نخ نما شده همچون گراني هاي كمر شكن و سياهنمايي عليه خدمات دولت مكتبي احمدي نژاد از ديگر سخنان وي ميباشد.
وي در جايي ديگر از سخنان خود به دستگيري و بازداشت بيشمار و فله اي  فرزندان انقلاب و امام و ياران برادر خود و ميرحسين موسوي اشاره كرده و از قوه قضاييه و نيروهاي فداكار و مخلص انتظامي و امنيتي بشدت انتقاد و آنان را محصول والدين بي نماز و لا ابلي دانسته است.
لازم به ذكر هست ، هيات امناء و دست اندركاران تكيه اعظم ميدان هفت حوض ، سابقه خوب انقلابي ندارند و مدتهاست كه اين تكيه در عوض پرداختن به كارهاي فرهنگي و عبادي و مذهبي به پاتوق ضدانقلاب اردكان و هجمه و تئوري پردازي جهت سركوب انقلابيون اردكان تبديل شده است و درصورت عدم پيگيري و تعطيلي جلسات فتنه در اين محل ، به ذكر نام و سوابق دست اندركاران اين هيات خواهيم پرداخت.
در انتخابات سال 84 هم فاطمه خاتمي بارها از تريبون مساجد گفته بود كه حضرت ابوالفضل را در خواب ديده كه گفته به پسرم دكتر مصطفي معين راي بدهيد. البته گافهاي مضحك  زياد وي در بين عوام و خواص اردكان شهرت دارد  و مردم اين شهر  رفتار  وي را به جهت بيسوادي و مضحك بودن به  كروبي تشبيه ميكنند.
يادآور ميشويم كه گروهكهاي الحادي و التقاطي و ضدانقلاب هم با تفسير غلط قرآن و ادعيه به تاخت و تاز و حمله عليه نظام مقدس و امام و رهبري مي پرداختند ، به حدي كه از دل انها گروهكهاي تروريستي مثل فرقان و مجاهدين خلق و.... بيرون آمد.
 

 

 

هاشمی رفسنجانی: نخست‌وزیری مجدد موسوی تحمیلی بود

گرچه عدم تمایل آیت الله خامنه ای به انتخاب مجدد موسوی واضح بود اما به هر حال به خاطر کارشکنی ها و بدعت هایی که جناح چپ موجود در سه قوه انجام دادند (از جمله نامه به امام و یا گفتن این نکته به امام که در صورت رفتن موسوی، جبهه ها از نظر روحی تضعیف می شوند) آیت الله خامنه ای پس از فراز و نشیب های فراوان مجبور شدند تا به خاطر مصلحت نظام و در راستای تبعیت از ولی فقیه، با اکراه تمام مجدداً میرحسین موسوی را جهت نخست وزیری به مجلس معرفی نمایند.

 

در قسمت های اول و دوم و سوم این مقاله، مروری داشتیم بر حضور عناصر مختلف در ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری چهارم و سپس شرحی اجمالی از متن و حواشی رد صلاحیت اعضای نهضت آزادی ارائه کردیم. سپس به بحث عدم تمایل آیت الله خامنه ای به کاندیداتوری (به دلیل عدم میل به همکاری مجدد با موسوی) اشاره کردیم و سپس ضمن ذکر پاره ای از انتقادات جدی کاندیداها به دولت موسوی، نمونه هایی از تلاش های رسانه ای یاران وی برای توجیه عملکرد او و ضمناً تحت فشار گذاشتن رئیس جمهور جدید برای انتخاب مجدد او به نخست وزیری را نقل نمودیم و تا آنجا رسیدیم که آیت الله خامنه ای پس از انتخاب شدن، سفری به مشهد مقدس داشتند. در این قسمت، ماجرا را تا انتها می خوانید:

آیت الله خامنه ای: نخست وزیری برمی گزینم که حجت شرعی بر من تمام باشد
آیت الله خامنه ای در سفر خود به مشهد، طی سخنانی مهم، سرنخ هایی از پشت پرده ماجرا ها ارائه دادند. در بخشی از این بیانات آمده بود: «دو وظیفه تعیین نخست وزیر و وزیران و نظارت برکار دستگاه های اداری و دولتی کشور از بزرگترین وظایف رئیس جمهور است. رئیس جمهور اگر دید یک نخست وزیر و وزرا و حتی مدیران، کارشان مناسب نیست، از لحاظ قانونی نمی تواند بر دارد. لذا در آغاز کار رئیس جمهور موظف است با دقت با ملاحظه همه جوانب ببیند چه کسانی را در راس امور خواهد گماشت. ... من برای این کار باید حداکثر دقت را بکنم تا حجت شرعی را برای خودم و استدلال الهی را که در مقابل خدا بشود جواب داد، برای خودم تأمین کنم. من با تجربه ای که در این چهارسال دارم که تجربه گرانبها و ارزنده ای است و همه جور افرادی را در این چهارسال و قبل از این چهار سال در رأس مسئولیت های مختلف مشاهده کرده ام، آدم هایی که دیدها و روش های مختلف داشته اند، بعضی ها خودرأی بودند، بعضی ها متکی بر افکار دیگران بودند، بعضی ها از لحاظ تعبد فوق العاده با دقت بودند. همه جور فکر و سلیقه ای را از اول انقلاب تا به حال دیده ام. من از این تجربه باید استفاده کنم و با دقت و ملاحظه جوانب کار انتخاب کنم. و من می توانم اینجا در کنار آستان علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) و در حضور شما ملت که یک اسطوره و نمونه ای از ملت ایران هستید، با کمال قاطعیت بگویم که در این انتخاب بزرگ و در این کار حساس و در این انجام بزرگترین تکالیف رئیس جمهور آنچنان عمل خواهم کرد که حجت شرعی برای من تمام باشد.» (روزنامه جمهوری اسلامی9/6/64)

امام خمینی: آیت الله خامنه ای فردی شریف، صادق، متعهد و روشن بین است
چندی بعد نیز، در سالروز عید سعید غدیرخم، مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری در جماران برگزارشد. امام خمینی (رضوان الله علیه) در بخشی از این حکم آورده بودند: «بحمد اللَّه تعالى با تأییدات خداوند متعال-جلّ و علا- و دعاى خیر حضرت ولى اللَّه الاعظم -روحى لمقدمه الفداء- چهار سال ریاست جمهورى اسلام با خیر و سلامت و قدرت و عظمت سپرى شد و ... ملت متعهد، با عزمى والا و قدمى ثابت، از پیر نود ساله تا نوجوان تازه بالغ، براى چهارمین بار براى تعیین سرنوشت خویش به سوى صندوق هاى رأى هجوم آورد و یاوه گویان و خیالبافان را بر خود لرزاند و فردى شریف از سلاله پیامبران را براى خدمت به اسلام و ایران و مسلمانان و ملت برگزید و این مسئولیت سنگین را بر عهده کسى گذاشت که چهار سال در این مقام، صادقانه و با تعهد و روشن‏بینى به ملت و اسلام و ایران خدمت نمود؛ و این، پس از خدماتى بود که قبل و بعد از انقلاب انجام داده بود؛ "جَزاهُ اللَّهُ خَیراً".
رئیس جمهور محترم باید توجه داشته باشند که در پیشگاه مقدس حق- جلّ و علا- واقع است و آنچه بر او از خطرات قلبى  و تمایلات سرّى تا اعمال مُعلن [آشکار] و مخفى مى‏گذرد، در حضور حق است و چیزى را نتوان از او- جلّ و علا- پنهان کرد، هر چند از خلق خدا پنهان باشد. و باید توجه نمایند که در مقامى هستند که یک جمله او گاهى مؤمنى را ساقط کرده و متعهدى را از بین مى‏برد، و یا غیر صالحى را به مقامى که شایسته آن نیست مى‏رساند؛ گاهى یک سخنرانى او، جمهورى اسلامى و کشور را نور مى‏بخشد و گاهى بعکس. مقام خطیر است و خطر بزرگ، به خدا باید پناه برد و از او استمداد کرد. همه دست‏اندرکاران- بویژه رئیس جمهور- باید از چاپلوسان دغلباز و زبان بازان حیله‏گر بر حذر باشند و مشاوران خود را از اشخاص سابقه‏دار که تعهدشان قبل از انقلاب مشهود بوده است، انتخاب کنند. بسا که منحرفان و منافقان، خود را با ظاهرى آراسته به تقوا جا بزنند و با دست ما به اسلام و کشور اسلامى صدمه زنند.» (صحیفه امام، جلد19، صفحه369)

انتقاد آیت الله خامنه ای از دولت موسوی در مراسم تنفیذ
پس از قرائت حکم، رئیس جمهور به سخنرانی پرداخت. آقای هاشمی رفسنجانی درباره آن روز می نویسد:«آیت الله خامنه ای در اظهاراتشان از نقاط ضعف عملکرد دولت با کنایه یاد کردند.» (امید و دلواپسی، کارنامه و خاطرات سال1364هاشمی رفسنجانی، صفحه240)
در بخشی از سخنان آیت الله خامنه ای آمده بود: «ریشه مشکلات امروز ما وابستگی اقتصادی به خارج از این مرزها ومنحصر بودن درآمد ما به درآمد حاصل از نفت است. فقدان یک برنامه همه جانبه اقتصادی و گرایش به دولت سالاری یکی دیگر از مشکلات ماست که نتایج این مشکلات را در کاهش رشد اقتصادی و گاهی در رشد منفی اقتصادی مشاهده می کنیم. باید در زمینه اقتصادی برنامه ریزی مستقل از نفت انجام بگیرد. گرایش به افزایش تولید داخلی به وجود آید و شدت پیدا کند و استفاده از سرمایه ابتکار و مدیریت و همکاری مردم جدی گرفته شود.» (همانجا)

تأکید مجدد بر حق رئیس جمهور در انتخاب نخست وزیر
آیت الله خامنه ای که همه شمشیرهای جناح چپ را برای اجبارشان در معرفی مجدد موسوی از رو بسته می دیدند، در مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی نیز مجدداً بر اختیارات رئیس جمهور در این امر تأکید کرده و گفتند: «این سوگند یک سوگند شرعی است و یک سوگند جدّی است و صرف تشریفات نیست. خود قانون اساسی ابزارهای لازم برای عمل به این سوگند را مشخص کرده که اگر آن ابزارها باشند، عمل به این سوگند امکان پذیر است و الّا نه. و مهم ترین آن ابزارها چیزی است که در اصل 124 و 133 [اصول مربوط به تعیین نخست وزیر و وزرا توسط رئیس جمهور] ذکر شده است. در صورتی که رئیس‌جمهور این ابزارها را در اختیار داشته باشد، خواهد توانست به این سوگند عمل کند وگرنه این سوگند، حکم فقهی‌اش برای فقها روشن است.... من یک طلبه کوچک و یکی از شاگردان امام عزیز و بزرگوار هستم و هیچ ادعایی ندارم. اما با این ابزارها می توانم و این قدرت را دارم که این مسئولیت را انجام دهم.» (روزنامه کیهان18/7/64)

آقای هاشمی: موسوی به آیت الله خامنه ای تحمیل شد
گرچه عدم تمایل آیت الله خامنه ای به انتخاب مجدد موسوی واضح بود اما به هر حال به خاطر کارشکنی ها و بدعت هایی که جناح چپ موجود در سه قوه انجام دادند (از جمله نامه به امام و یا گفتن این نکته به امام که در صورت رفتن موسوی، جبهه ها از نظر روحی تضعیف می شوند) آیت الله خامنه ای پس از فراز و نشیب های فراوان مجبور شدند تا به خاطر مصلحت نظام و در راستای تبعیت از ولی فقیه، با اکراه تمام مجدداً میرحسین موسوی را جهت نخست وزیری به مجلس معرفی نمایند.
چگونگی و روند این امر (که در دل خود ماجراهایی نظیر 99 نفر را آفرید) خود مثنوی هفتاد من کاغذ می طلبد و به امید خدا در آینده به صورت جداگانه و مفصّل به آن خواهیم پرداخت.
اما به عنوان خاتمه، می توان برخی از علل این معرفی را خلاصه وار، در مصاحبه آقای هاشمی رفسنجانی با روزنامه کیهان ملاحظه است:
«س:آیت الله خامنه ای در دوره دوم ریاست جمهوری شان نمی خواستند آقای موسوی را مطرح کنند تا این مشکل از ریشه حل شود. این را توضیح بفرمایید.
ج: همین طور است. ایشان او را قبول نداشتند و خیلی صریح هم می گفتند که قبول ندارم. ... این بحث مفصل است. ایشان می دیدند که توافق ندارند. تقریباً بر ایشان تحمیل شد.
س: یعنی حمایت حضرت امام از آقای موسوی باعث چنین کاری شد؟
ج: امام هم روی ملاحظاتی می گفتند آقای موسوی باشد.
س: ملاحظات حضرت امام را بفرمایید.
ج: از داخل مجلس جمع زیادی نامه می نوشتند و در بیرون هم این گونه منعکس می کردند. حتی افرادی از جبهه نامه نوشتند که جبهه آسیب می بیند. دوستانی که بعداً مجمع روحانیون شدند، در اطراف امام بودند. عوامل زیادی دست اندرکار بود. آیت الله خامنه ای هم تسلیم امام بودند و اگر امام نظر صریحی می دادند، ایشان تکلیفی برای خودشان قائل نبودند و می پذیرفتند. در این قضیه هم همینطور شد و پذیرفتند. البته بهتر است این گونه مسائل را از خود آقایان بپرسید. من مایل نیستم در چنین مواردی وارد شوم.» (بی پرده با هاشمی رفسنجانی،صفحه111)
و این چنین، فصلی دیگر رقم خورد از کتاب سرگذشت عده ای که ولایت فقیه را فقط تا وقتی می خواستند که برآورنده تمایلات آنان باشد و همچنین برگ درخشان دیگری افزوده شد بر کتاب عمل کسانی که گرچه تحت تهمت «عدم پیروی از ولایت فقیه» بودند، ولی به یک اشاره ولی امر، تمام تمایلات خود را زیر پا گذاشتند و به فرامین ولی گردن نهادند. آری، به درستی که «تاریخ روشنگر نسل های آینده است.» (صحیفه امام، جلد 3، صفحه 434)

  
 

راه دبي نزديك تر است يا اروپا؟

خاندان هاشمي با خريد خانه هايي در دبي به راحتي فاصله نه چندان زياد دبي تا تهران را هر چند روز يك بار طي كرده و با مهدي هاشمي ملاقات مي كنند.

خروج يك باره مهدي هاشمي از كشور كه هم زمان با افشاي دخالت هاي وي در قضاياي پس از انتخابات انجام شد، هر چند از سوي وي و نزديكانش در جهت تكميل تحصيلات عنوان شد اما صدور حكم قانوني براي بازداشت مهدي هاشمي اين داستان را وارد ابعاد تازه تري كرد. به گونه اي كه با ترس مهدي هاشمي از ورود به كشور، خاندان هاشمي در سايه سكوت خبري همواره در آمد و شد ميان ديدار با مهدي و تدارك مقدمات خروج از كشور و اقامت در كشورهاي خارجي هستند.

با ملاقات همسر و فرزندان مهدي هاشمي با وي در خارج از كشور رويه قرارهاي خانوادگي با فرزند فراري رئيس مجمع تشخيص مصلحت اين روزها اكثرا در دبي انجام مي شود. مهدي هاشمي كه پيش از اين ديدارهاي خود را در كشورهاي عربي و اروپايي انجام مي داد چند ماهي است كه بيشتر به دبي سفركرده و راه نزديكتري براي ديدار با خانواده اش فراهم كرده است.

در همين زمينه، در ماه آغازين تابستان 89 عفت مرعشی همسر آقای هاشمی رفسنجانی و فاطمه هاشمی دخترش برای ملاقات با مهدی هاشمی به دوبی سفر کردند. اين سفر در حالي انجام شد كه سارا لاهوتی دختر فاطمه هاشمی و عماد هاشمی فرزند محسن هاشمی نيز به همراه نفیسه اشراقی و فرزندش زهرا هم در دبي به سر مي بردند.
اين ديدارهاي خانوادگي جداي ديدارهايي است كه مهدي با برخي سياسيون اصلاح طلب مانند محمدرضا خاتمي در اروپا انجام داده است.

بنا بر اين گزارش، با توجه به استنكاف مهدي هاشمي از تن دادن به دستور مقام قضايي در بازگشت به ايران و توضيح در زمينه اتهامات وارده خاندان هاشمي با خريد خانه هايي در دبي به راحتي فاصله نه چندان زياد دبي تا تهران را هر چند روز يك بار طي كرده و با مهدي هاشمي ملاقات مي كنند.

در همين رابطه شنيده ها حاكي از آنستكه عماد هاشمي به همراه نفيسه اشراقي و دخترش پس از ديدار با مهدي هاشمي و گشت و گذار چند هفته اي در امارات و اروپا روز چهارشنبه هفته گذشته به كشور بازگشتند. اين در حالي است كه فرزند فائزه هاشمي نيز از متهمان وقايع پس از انتخابات بود قصد خروج از كشور به سمت انگليس و در مجاورت دائي خود مهدي هاشمي را دارد.



 

فحاشی بی‌بی‌سی به سبک زندگی ایرانیان

راه‌اندازی نیروگاه بوشهر و پیشرفت‌های چشمگیر علمی ایرانیان به قدری برای رسانه‌های غربی غیرقابل انکار است که دست به فرافکنی رسانه‌ای و تهمت‌زنی روی آورده‌اند.

هم زمان با راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر، سایت وابسته به دولت بریتانیا همچنان علیه ملت ایران دروغ پراکنی کرده و انواع صفات زشت را منتسب به مردم ایران کرده است.

بی‌بی‌سی فارسی که ادعای رسانه مردمی و زبان گویای مردم ایران را به یدک می کشد، در جدیدترین اقدام خود مردم ایران را کینه ورز، دروغ گو، چشم چران، دورو و متقلب، بی مسئولیت و غیرقابل اعتماد، عقب افتاده، غیر قابل تطبیق با دنیای مدرن، توخالی و از خود راضی و تحقیر کننده سایر ملل و اقوام خواند.

خبرنامه دانشجویان در این زمینه نوشت: این القاب زشت از سوی سایتی منتشر می شود که هدف تاسیس خود را ارائه تصویر درست از ایران و پرکردن خلا رسانه ای عنوان کرده است.

به نظر می رسد راه اندازی نیروگاه بوشهر و پیشرفت های چشمگیر علمی ایرانیان به قدری برای رسانه های غربی غیرقابل انکار است که دست به فرافکنی رسانه ای و تهمت زنی روی آورده اند.

هرچند وحدت و همبستگی ایرانیان در بحران های گوناگون چون جنگ تحمیلی و عبور از فتنه 88 و بحران های اقتصادی و تحریم ها مثال زدنی است با این حال رسانه ضد انقلاب بی بی سی در تحلیل کامل تحولات تاریخی ایران! می نویسد: ایرانیان مردمی که اتحاد و همبستگی بندرت داشته اند و صدمات زیادی از تفرقه دیده اند و مردمی که غرق در اعتقادات هستند و دوست و دشمن را تشخیص نمی دهند، نامید.

نوبت شمای این هفته بی‌بی‌سی فارسی این سوال را مطرح می کند که ایرانیان را به چه صفتی می شناسید؟ و در میان نظرات خود زشت ترین صفات را منتسب ایرانیان می کند.

با اینکه ایرانیان اغلب در میان سایر ملل، به میهمان نوازی و خانواده دوستی شهره اند با وجود این، بی‌بی‌سی می نویسد: ایرانیان توخالی و از خود راضی و بر خلاف نظر برخی دوستان اصلا مهمان نواز نیستند و فقط هدفشان از کشاندن مهمان به خانه نمایش دادن امکانات مالی به دیگران است!
 

 

خاک برسرما که ازسيدحسن دفاع کرديم
حضور سيدحسن خميني در ديدار چهره هاي سياسي با رهبرمعظم انقلاب و خوش و بش وي با رئيس جمهور باعث خشم در حد انفجار رسانه هاي ضدانقلاب شد. وي اخيراً افطارخانه عبداله نوري را به خاطر حضور وابستگان به گروهک هاي ضدانقلاب ترک کرده بود.

  به دنبال حضور سيدحسن خميني در ميان ديدارکنندگان با رهبري و صميميت وي با رئيس جمهور، انبوه رسانه هاي ضد انقلاب که تا پيش از اين به دروغ از سيدحسن تمجيد مي کردند، زبان به عقده گشايي و فحاشي عليه وي کردند.
سايت صهيونيستي بالاترين که سال گذشته در اوج فتنه و به خاطر نشستن سيدحسن با سران فتنه در يک مجلس عروسي، به وي تبريک گفته و از او خواسته بود تا از پدر و پدربزرگ خود (مرحوم حاج سيداحمدآقا و حضرت امام رضوان الله تعالي عليهما) هم برائت بجويد، اين بار نوشت: آخوند خوب آخوند مرده است.
اين سايت صهيونيستي در مطلب ديگري که بالاترين امتياز (394 امتياز) را آورده، خطاب به سيدحسن نوشت: خاک بر سر من الدنگ احمق که در دفاع از تو چند خط نوشتم. به به اينجا رو با «آقا» عکس دو نفره مي گيري؟ خاک بر سر من احمق! تو برو به مهماني ما هم اينجا ]خارج از کشور[ در به در!
يکي ديگر از کاربران ضد انقلاب تصريح کرد «ما از خود خميني چه خيري ديديم که از نوه اش ببينيم». و بابک داد، کاتب فراري خاتمي در دولت اصلاحات که چندماه پيش از شجاع الدين شفا سلطنت طلب هتاک تمجيد کرده بود، نوشت: عکسهايت دردآور بود. راستش دردم آمد. چي مي شد مي ماندي و همان تسبيحت را مي چرخاندي؟ اجبار که نداشتي. آن وقت ما هنرمندها و ورزشکارها را به خاطر اين ديدارها به نقد مي کشيم.
يک کاربر بالاترين زير اين نوشته در کامنتي تصريح کرد: آقاي داد آيا بايد ايشان کار ديگري مي کرد؟ از ايشان توقع چيز ديگري داريد؟ صادق باشيم. مگر نامه پدر او ]سيداحمد خميني[ به آيت اله منتظري را نخوانده ايد؟ آيا سيدحسن اجازه مي دهد از پدرش انتقاد شود؟ آقاي داد اميدوارم به من نگوييد که سياست نمي داني و بايد گام به گام پيش برويم. ما بايد صداقت داشته باشيم... آخوند جماعت سر و ته يک کرباسند.
سايت صهيونيستي در مطلب ديگري تصريح مي کند که سيدحسن خميني از اول هم با جنبش سبز نبوده که حالا کسي بخواهد از او گله بکند: خدا وکيلي جوگيرتر از ما خودمونيم. يه روز عاشقيم يه روز فارغ. يه روز بابايي رو تا عرش مي بريم بالا، فرداش با کله مي کوبونيم زمين. بنده خدايي که از اول هم به طور مستقيم نگفته عضو جنبش سبزه، رفته به ضيافت که اون طرفي ها بودن. جرم کرده؟ مگه خودش اومده بود گفته بود که من رهرو جنبش سبزم که حالا بهش اين طوري فحش ميدين؟ حالا جالب اينه که توي اون ضيافته هاشمي هم بوده اما کسي به او پيله نميکنه که چرا رفتي. در صورتي که موضع آقا حسن خميني در قبال جنبش سبز درست مثل هاشميه. آخه هيچ فکر کردين اصلا اين آقا کيه که بايد بعد از رهبري بيشترين تعداد عکس رو ازش توي اون مراسم گرفته باشن؟ من فکر ميکنم دقيقاً نظر عکاس همين بوده که ما اين چيزا رو ببينيم و بهش فحش و بد و بيراه بديم. خلاصه اينکه اون نه رهبر جنبش سبزه و نه همراهش.
اما اين حرف ها باعث التيام سوختگي نسبتاً شديد کاربران ضد انقلاب -وعمدتاً خارج نشين- بالاترين نشد چنان که يکي از آنها در پاسخ به اين توجيهات نوشت: ماله کشي موقوف! اين ماله کشيهاي ما تا به کجا ادامه دارد؟ اگر افتخاري به ديدار احمدي نژاد برود، ميگوييم که دست بزرگ فتنه ميخواهد بين ما تفرقه بياندازد، ما که از نيت او باخبر نبوده ايم!! اگر هنرمندان کشور به ديدار رهبر بروند، ميگوييم مجبورشان کرده اند و چاره اي نداشته اند! اگر پروانه معصومي چادر بر سر فکند و با افتخار بگويد که من با تب سي و نه درجه به حضور رهبر رسيده ام، باز هم ميگوييم که حالا يه چيزي گفته! عجب جماعت خوش خيالي هستيم ما! براي کارهاي ناشايست هر کسي بالاخره توجيهي داريم! حالا که نوبت به حسن خميني و رفسنجاني رسيد واويلا! ديگر دست بزرگ فتنه رسماً از آستين درآمده و قصد نابودي جنبش سبز را کرده است! مهماني اش مال آنها و ماله کشي اش مال ما آدمهاي زودانگار و زودباور! اين چه ويروسي است که وارد ذهن و جان ما کرده اند؟ تا حرف از حسن خميني مي شود، همه خفه شوند و نگويند که با وجود اينهمه تنش و مشکلات به وجود آمده اخير، شرکت در ضيافت افطار در بيت رهبري ديگر چه صيغه اي است؟ تا حرف از رفسنجاني و کارهايش مي شود، داد همه درمي آيد که اي بابا الان چه وقت گفتن اين حرفهاست؟ رفسنجاني وزنه سنگيني است که همه کار ازش برمياد! تا حرفي از خرابکاري هايش پيش آيد فرياد واويلا و برچسب هاي تفرقه انداز و... بر سر ما باريدن مي گيرد!
هرچند که از اين قبيل واکنش ها در ميان محافل ضدانقلاب فراوان است اما به عنوان آخرين نمونه بايد به نوشته سايت خودنويس استناد کرد که نوشت: «آنها موفق شدند، تا من اين گونه بسوزم و تلخ و تند بنويسم».
شايان ذکر است مرحوم سيداحمد خميني رضوان الله تعالي در وصيت نامه خود به سيدحسن و ديگر فرزندان خود سفارش کرده است که در همراهي و پيروي ولايت فقيه ثابت قدم باشند. 

 



:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 31 / 5 / 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد